TOPPSCORER: Guro Reiten, her fra en kamp mot Vålerenga, fortsetter å bøtte inn mål for LSK Kvinner. Foto: Ole Kristian Strøm/VG

Reiten og Moe Wold forbedret LSKs utrolige statistikk

(LSK Kvinner - Arna-Bjørnar 2–0) Lillestrøm-kvinnenes eventyrlige rekordrekke skal bli vanskelig å slå.

I ettermiddag sørget Guro Reiten og Ingrid Moe Wold for at LSK nå har spilt 24 kamper på rad uten å avgi poeng.

Hjemme i LSK-hallen har Hege Riises mannskap fortsatt til gode å slippe inn mål. Etter syv hjemmekamper - 630 minutter - er målforskjellen 22–0.

Med syv kamper igjen kan man jo spørre om LSK kan gå ubeseiret gjennom hele sesongen.

– Det er selvsagt mulig, men jeg vet ikke hvor realistisk det er. Allerede onsdag har vi en tøff kamp (Vålerenga i cupen), så får vi en tøff reise i Champions League. Vi får telle opp til slutt, sier Ingrid Moe Wold.

– Om noen før sesongen hadde sagt at vi skulle gå ubeseiret gjennom 22 kamper, så hadde jeg ikke trodd på det. Nå er det faktisk mulig, mener Guro Reiten.

Arna-Bjørnar bød på god motstand mot LSK og hadde flere gode sjanser til å score i 1. omgang, men keeper Cecilie Fiskerstrand tok det som kom. Og mens bergenserne hadde banespillet, var det en vant kombinasjon mellom landslagsspillerne Ingrid Moe Wold og Guro Reiten som sendte LSK i føringen etter 13 minutter. Reiten fikk stå ganske så alene på et innlegg fra Moe Wold.

Moe Wold-solo

Reiten, som ble toppscorer i Toppserien sist sesong med 18 mål, har nå allerede 17 mål på 15 kamper.

Ingrid Moe Wolds første seriemål for sesongen kom rett før pause. Landslagsbacken - offensiv som alltid - gjorde absolutt alt selv og satte ballen til høyre for keeper.

Les også: Herlovsen og kjæresten mistet tvillinger - nå smiler lykken

LSK fikk justert seg noe i pausen og var langt bedre i 2. omgang, men de må nok opp noen hakk når de skal inn i mesterligaens 16-delsfinale hvor russiske Zvezda venter i dobbeltkamper neste måned.

Holder avstanden til Klepp

Men allerede i slutten av måneden skal seks av LSK-kvinnene i aksjon for landslaget i VM-kvaliken mot Slovakia (31. august) og Nederland (4. september).

LSK Kvinner har fortsatt 12 poeng ned til Klepp, som tok tre poeng borte mot Lyn i dag etter en sen scoring av Tameka Butt fem minutter før slutt.

Tabelltreer Sandviken gjorde jobben mot Røa og vant 5–3 i en kamp hvor kamerunske Ajara Nchout scoret tre mål for bergenserne.

Øvrige resultater:
Stabæk-Vålerenga 0–1
Kolbotn - Trondheims-Ørn 3–3

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder