Dette er landslagets ferieplaner: Dubai, Instagram og bryllup

FOTBALL

ULLEVAAL (VG) Noen skal til eksotiske strøk, andre er mer hjemmekjære – mens Joshua King (26) nekter å avsløre noe som helst.

Publisert:

– Nei, du får se på Instagram, sier stjernespissen hemmelighetsfullt.

Han har nettopp satt punktum for sesongen med matchvinnermål hjemme mot Panama. Nå venter sommerferie for de fleste av landslagsspillerne, mens Rosenborg-trioen Birger Meling, Tore Reginiussen og Vegar Eggen Hedenstad må tilbake på jobb i Eliteserien.

– Jeg skal til USA og på middelhavscruise først. Jeg klarer å holde føttene på jorden. Noen bilder blir det nok, men ikke mye «bling-bling», sier Alexander Sørloth, som deler ferien i to: «Familieferie og kjæresteferie».

Sander Berge virker på sin side å være mer lysten på norsk sommerferie.

– Akkurat nå har jeg ingen planer. Jeg er litt spontan av meg, så jeg får ta noe på sparket. Det er digg å være hjemme. Jeg kom rett hit fra Genk og fikk ikke noe tid hjemme, så vi får ta det litt etter hvert. Det blir vel helt rolig uansett hvor det blir, om det bare blir Norge også. Det frister litt det. Norge leverer meget godt for tiden, så da blir det lett å bli hjemme, sier han.

Landslagskaptein Stefan Johansen slår på stortrommen og tar med seg kona Pernille og datteren Sophia til Dubai allerede dagen etter Panama-kampen.

– Det blir fantastisk deilig, gliser den ferske Premier League-proffen.

Keeper Sten Grytebust skal «hjem til Sunnmøre, men også reise litt», mens landslagsdebutant Ghayas Zahid har planer om å bli værende i Oslo med familien.

Løpsmaskinen Iver Fossum skal i bryllup:

– Broren min skal gifte seg, så mye av sommeren går med til det.

– Jeg skal først noen dager hjem til Trondheim, så skal jeg til Sicilia i Italia med tre kompiser på en tur. Og så skal jeg tilbake til Trondheim og Verdal og bare slappe av, sier Jonas Svensson etter en suksess-sesong i Nederland.

– Jeg skal være hjemme, være med familien og være i Spania og slappe av, sier Bjørn Maars Johnsen.

Her kan du lese mer om