Her er fredagens oddstips

MØTES: Alexis Sánchez (t.v.) og Philippe Coutinho møtes ansikt til ansikt når Arsenal tar imot Liverpool bittelille julaften. Foto: AP / AFP

Ryktene stormer rundt Alexis Sánchez og Philippe Coutinho

Alexis Sánchez (29) og Philippe Coutinho (25), Premier Leagues heteste spillere på overgangsmarkedet, møtes til stjerneduell bittelille julaften.

 • Arilas Berg Ould-Saada
Publisert:

Artikkelen er over tre år gammel

I den anledning gir VG deg oversikten over de mange ryktene som svirrer rundt chileneren og brasilianeren.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Rekordlønn, Kina-tilbud og PSG

Alexis Sánchez (29) sin kontrakt i Arsenal går ut til sommeren. Han forventes ikke å forlenge avtalen, så det er grunn til å tro at han enten selges i januar eller forlater London-klubben gratis etter sesongen.

VG kårer verdens beste i 2017: United-keeper på topp | Lykketroll best i forsvar | Coutinho vraket

Her er siste nytt om Arsenal-stjernens fremtid:

Mirror skriver at Sánchez ikke kommer til å forlate Arsenal i januar. Manchester City skal være villige til å vente helt til sesongslutt, noe som kan gagne begge parter: City vil slippe å betale en overgangssum til Arsenal, noe som fører til at Sánchez kan få tilbudt en enda høyere lønn.

• Ifølge avisen vil Sánchez få tilbud om en kontrakt verdt 400.000 pund i uken. Det vil eventuelt gjøre chileneren til Premier Leagues best betalte spiller.

The Sun hevder at Sánchez nylig avslo et like stort lønnstilbud fra kinesiske Hebei China Fortune fordi han ønsker å dra til Manchester City.

• Men ifølge franske medier er ikke Manchester City den eneste aktuelle destinasjonen for Sánchez. Canal +, gjengitt av Foot Mercato, hevder at spillerens agent denne uken var i Paris for å diskutere en eventuell overgang til PSG.

Alexis-gliset som skapte spekulasjoner:

Barcelona-møte?

Philippe Coutinho (25) ga i sommer uttrykk for at han ønsket å forlate Liverpool for å bli Barcelona-spiller, men Merseyside-klubben avslo alle budene fra katalanerne. Idet januarvinduet nærmer seg begynner ryktene rundt Coutinho for alvor å vokse i styrke:

• Onsdag meldte den Barcelona-baserte avisen Sport at Barcelona er «på oppløpssiden» i Coutinho-sagaen. Ifølge avisen møttes Coutinhos agenter og FC Barcelona for å diskutere de siste detaljene i en avtale og planlegge hvordan de skal angripe Liverpool.

• Sport hevder at Barcelona er villige til å betale 150 millioner euro til Liverpool for å sikre seg Coutinho allerede i januar.

• Torsdag meldte Marca at Liverpool fortsatt nekter å forhandle med Barcelona om Coutinho, uansett pris, men at et bud på 120 millioner er ventet i januar. Barcelona-president Josep Maria Bartomeu har ikke ønsket å uttale seg om saken, skriver Marca.

• Liverpool-manager Jürgen Klopp svarte på Coutinho-ryktene under pressekonferansen før fredagens kamp mot Arsenal: – Jeg har ingenting å si. Jeg er ikke interessert. Jeg kommenterer ikke overgangsrykter, sa han ifølge Liverpool Echo.

Derfor er Coutinho vraket fra VGs kåring av årets beste midtbanespillere:

VGs tips: Liverpool-seier

Fredag kveld, bittelille julaften, barker Arsenal og Liverpool sammen til Premier League-rundens største godbit. Med Liverpool på fjerdeplass og Arsenal på plassen rett bak, med ett poeng mindre, er dette en nøkkelkamp i jakten på Champions League-plass neste sesong.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Liverpool fremstår som det soleklare formlaget av de to. Mens Arsenal nylig har rotet bort unødvendige poeng mot Southampton og West Ham, står Liverpool med 8-4-0 på sine 12 siste kamper. På bortebane i Premier League har de vunnet fire strake kamper – alle med minst tre mål.

Liverpools spillestil, særlig nå som de har alle angrepsstjernene tilgjengelig, passer svært godt på bortebane mot lag som Arsenal, som liker å ha ballen mest og kan være sårbare for kontringer.

Gjestene fikk dessuten hvile i midtuken, mens Arsenal spilte ligacup-kvartfinale og attpåtil fikk Olivier Giroud (a) skadet).

Vi anbefaler et spill på Liverpool-seier til 2,55 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.40.

Publisert:

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill kjøpt digitalt i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som er basert på redaksjonelle vurderinger. Det forklares slik:

user icon

Du leser nå denne oddstips-artikkelen på VG.

norsk tipping arrow icon
norsk tipping logo

Hvis du gjennomfører et kjøp hos Norsk Tipping etter lest oddstips-artikkel, får VG en andel av kjøpet ditt.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City34255471244780
2Manchester United331910464352967
3Leicester City34196961392263
4Chelsea341710753312261
5West Ham United341771055441158
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

Tippetips

Premier League

Arsenal FC

Liverpool FC

Flere artikler

 1. Hevder Arsenal har satt januar-pris for Alexis Sánchez

 2. De Bruyne kan ha avslørt Sánchez-overgang: – Vil tilføre laget noe

 3. Sánchez nærmer seg United: – Vil ha samme effekt som van Persie-kjøpet

 4. Arsenal-smell uten Sanchez – på vei til rivalen

 5. Slik er den nye lønnstoppen i Premier League

Fra andre aviser

 1. Åpner opp om marerittet i Manchester United: Ville bort etter første trening

  Aftenposten
 2. United-stjernene får knallhard kritikk etter fiaskoen: – Det er uforklarlig

  Aftenposten
 3. Her er det viktigste som skjedde på «Deadline Day»

  Aftenposten
 4. TV 2-profilen satt ut av syv utrolige minutter: – Har du sett på maken?

  Aftenposten
 5. Formsterke Sánchez avgjorde London-derbyet med to scoringer

  Aftenposten
 6. Sanchez klar for United: – Jeg kunne ikke avslå sjansen til å jobbe med Mourinho

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no