VILLE IKKE SVARE: Guus Hiddink ville ikke svare på hva han synes om Spania. Foto: Reuters

Hiddink advarer Spania

INNSBRUCK (VG Nett) Selv om laget hans ble utspilt og tapte 4-1, så skinner det gjennom at Russlands landslagssjef Guus Hiddink advarer Spania mot å ta av.

  • Henning Olsen

Artikkelen er over 11 år gammel

Les også:Villa dedikerte mål til Torres

- Spissene deres var flinke til å bevege seg i rommet foran vårt forsvar, men vi gjorde det lett for dem med våre feil, sa Hiddink på pressekonferansen etter kampen.

Han mener at når alle sterke følelser får lagt seg og kampen kan analyseres i fred og ro, så kommer det for en dag at Russland var "sin egen fiende i avgjørende øyeblikk". Han trekker fram begge de to første scoringene som eksempel.

Et stykke på vei har han rett.

Midtstopper Denis Kolodins opptrådte i hvert fall som en klønete julenisse da han tapte duellen med Fernando Torres foran David Villas 1-0-scoring.

- Og 2-0 like før pause, vel sånt skjer med et lag som mangler rutine, og med to mål bak er løpet kjørt mot et lag som er ekspert på kontringer, mener Hiddink.

- Hva synes du om David Villa og Spania?

- Det er kanskje ikke riktig av meg å svare på nå. Det kan bli feiltolket. Vi får vente og se til de får en motstander som kjenner loven i internasjonal fotball, men de skal ha for at de straffet oss da vi gjorde feil, svarer Hiddink.

Det er et faktum at det var tilløp til panikk i et spanske forsvaret de siste minuttene av kampen, etter at Russland hadde redusert like før slutt. Ganske uforståelig slapp russerne plutselig enkelt til, og en ny scoring lå i luften da Spania i stedet kunne kontre inn spikeren i kista - signert Cesc Fabregas.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder