SPILLER TROLIG: Anthony Annan kan gjøre seg uaktuell for Europa-cupspill dersom han er på banen for Stabæk i kveld. Foto: Bjørn S. Delebekk
SPILLER TROLIG: Anthony Annan kan gjøre seg uaktuell for Europa-cupspill dersom han er på banen for Stabæk i kveld. Foto: Bjørn S. Delebekk

Skadet Annan: - Håper å få spille for Stabæk igjen

...og flere navngitte engelske klubber ønsker seg ghaneseren

FOTBALL

BEKKESTUA (VG Nett) Anthony Annan (21) sto over da Stabæk gikk på sitt første tap for sesongen. Nå kan han i verste fall ha spilt sin siste kamp for klubben.

Publisert: Oppdatert: 29.06.08 14:55

Les også:- Vi kan ikke gå hen og dø på grunn av dette

Midtbanespilleren kom hjem til Bærum etter å ha skadet albuen under en landskamp for Ghana sist helg. Omfanget av skaden er fortsatt usikker.

- Han har fått seg en kraftig smell og skal til ytterligere undersøkelser på mandag. Før det tør jeg ikke å si noe, sier fysioterapeut Knut Fritzvold til VG Nett.

Annan er på lån fra Start, og den kontrakten går ut 1. august. Før den tid har Stabæk tre seriekamper.

- Jeg håper å få spille for Stabæk igjen, sier Annan og viser frem en bandasjert underarm og en meget hoven albue.

Tynt på benken

Stabæk hadde hatt bruk for den lille midtbanespilleren mot Tromsø i går. Da det røynet på med krefter for startelleveren, var benken syltynn.

- Det er klart jeg savnet flere alternativer. Med Annan ute, så var det egentlig ikke så mange å sette inn slik kampen utviklet seg, sier Stabæk-trener Jan Jönsson til VG Nett.

Les også:Solid nedtur for keeperhelten

Stabæk jakter som kjent på flere erstatninger etter at Somen Tchoy nylig ble solgt.

Selv om serielederen har innsett at Annan er tapt 1. august, så er han en utrolig viktig mann å ha med seg de neste kampene. Ghaneseren har vært en av lagets aller beste spillere, og ligger for øyeblikket på 9. plass på VG-børsen.

- Stor interesse

Annan har hele tiden vært klar på at han ønsker seg til en større liga, og interessen skal det ikke være noe å si på.

- Manchester City, Middlesbrough, West Bromwich og Blackburn er de klubbene i England som har vist stor interesse. Men det er klubber i Frankrike og Spania også. Agenten min jobber hardt med dette, og det skjer ting snart, lover Annan.

Her kan du lese mer om