Han er uslåelig på Anfield

Sadio Mané (27) har aldri tapt en ligakamp på Anfield. Heller ikke som Liverpool-motstander. Men utenfor banen er han usedvanlig gavmild.

 • Ole Kristian Strøm
 • Rolf Brown

Her finner du våre oddstips!

I oktober 2015 utlignet Southampton-spiller Sadio Mané til 1–1 i det 86. minutt og sørget for ett poeng.

Siden - etter overgangen i juli 2016 - har han spilt 51 ligakamper på Anfield, og samtlige har endt med seier eller uavgjort.

Inkludert Southampton-matchen har han altså 52 seriekamper uten å tape på Liverpools hjemmebane.

Liverpool.com forteller at klubben har tapt to ganger på Anfield siden Sadio Mané kom. Det ene tapet kom mot Swansea (januar 2017) - da var han opptatt med Afrika-mesterskapet for Senegal, mens det andre kom mot Crystal Palace (april 2017), og da var han ute med skade.

les også

«The Ox» avgjorde: Halvannet år siden siste scoring

Sadio Manés statistikk er spesiell. Men heller ikke Mohamed Salah (juni 2017), Virgil van Dijk (januar 2018) eller Alisson (juli 2018) har tapt ligakamper på Anfield - etter at de ble Liverpool-spillere.

Siden oktober 2017 har Sadio Mané ikke gått glipp av en eneste seriekamp på Anfield som følge av skade eller utestengning. De gangene han ikke har spilt, har det vært Jürgen Klopps valg.

Her kan du spille på Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot!

Sadio Mané er opptatt av atskillig mer enn fotball. Som for eksempel hvordan folk har det i hjemlandet Senegal. Han bruker mye penger på veldedighet der.

les også

Tottenham ga Liverpool en vekker - så hentet de van Dijk

– Hvorfor skulle jeg ville ha ti Ferrari’er, 20 diamantklokker eller to fly Hva vil disse tingene gjør for for meg og for verden, spør han i et intervju med nsemwoha.com.

– Jeg var sulten, og jeg måtte jobbe på åkeren. Jeg overlevde harde tider. Jeg spilte fotball barbeint, jeg hadde ingen utdanning og mange andre ting, men i dag kan jeg - takket være fotballen - hjelpe folk, forklarte Sadio Mané videre.

– Jeg trenger ikke vise fram luksusbiler, luksushjem, reiser, fly. Jeg foretrekker at mitt folk får noe av det livet har gitt meg.

Sadio Mané har hatt en sterk høst. I Premier League har han fem mål og én assist. I midtuken hadde han én scoring og én målgivende da Liverpool knuste Genk med 4–1 i Champions League.

les også

Retten må avgjøre hvilke drakter Liverpool skal spille i

VG-tips:

* Liverpool sikret seg «bare» ett poeng borte mot Manchester United (1–1), men har fortsatt en sunn tabelledelse på seks poeng før helgens øvrige PL-kamper. Og de står uten ligatap siden tidlig i januar. På Anfield har de ikke røket i en hjemmekamp siden april 2017.

* Etter noen skuffende innsatser trengte Tottenham virkelig midtukens 5–0-utklassing over Røde Stjerne i Champions League. Vi er spent på hvor mye Tottenham klarer å etablere av eget spill her, eller om det blir mest håpefulle overganger med Harry Kane i en av hovedrollene. De kan i hvert fall ta med seg at Liverpool ikke har stengt buret i noen av sine fire hjemmekamper i høst.

* Begge lag scorer står til 1,55 i odds. Vårt utgangspunkt er at Tottenham så sårt ønsker seg en revansje etter Champions League-nederlaget i juni. Men at hjemmelaget finner en vei til slutt. Liverpool-backene Robertson (f) og Alexander-Arnold (f) blir ventelig klare. Men Shaqiri (kant) er ute.

Du kan tippe frem til kl. 17.25. Kamper ser du på TV 2 Sport Premium.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Tippetips
 2. Premier League
 3. Liverpool FC
 4. Tottenham Hotspur FC

Flere artikler

 1. Tottenham ga Liverpool en vekker - så hentet de van Dijk

 2. Videodømming i fokus da Liverpool vant igjen – 36 ligakamper uten tap

 3. Store trenere, små krangler og en sleip Guardiola-retrett

 4. Mané mener at Guardiola forsøker å påvirke dommeren

 5. Rekordene raser med Liverpool i 2020

 6. Liverpool vil inn i eksklusiv klubb

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder