Real Madrid i Champions League-trøbbel – klarte ikke å slå Club Brugge

(Real Madrid - Club Brugge 2–2) Zinedine Zidanes gutter klarte så vidt å berge ett poeng mot Club Brugge. Nå står tidenes mestvinnende lag i Europa i fare for en historisk Champions League-exit.

– Det er et dårlig resultat, men vi reagerte bra. Jeg kan ikke si meg fornøyd med de første 45. Vi spilte en omgang som vi aldri har gjort før, men jeg tar med meg hvordan vi responderte. Alt i alt er jeg ikke fornøyd med ett poeng, vi skulle hatt tre, men jeg er tilfreds med reaksjonen vår, sier manager Zinedine Zidane ifølge AS.

Spanjolene har tatt seg videre fra gruppespillet av Champions League samtlige år siden de deltok for første gang i 1995, men etter at lille Club Brugge rystet spanjolene på Santiago Bernabéu, står Real Madrids avansement i fare.

To mål av Emmanuel Dennis sjokkerte vertene i den spanske hovedstaden.

les også

Zidane bekymret etter ny Real Madrid-smell

Belgierne gikk i garderoben med tomålsledelse, men to hodestøt fra Sergio Ramos og Casemiro berget ett poeng for de kongehvite.

Før det hadde Zidane byttet ut keeper Thibaut Courtois og venstreback Nacho Fernandez i pausen. Etter kampen fortalte Casemiro til spanske El Chiringuito TV at Courtois måtte til sykehus, ifølge Marca på grunn av magesmerter.

OPPRØRT: Zinedine Zidane var ikke fornøyd med det han så av sine elever under 2–2-kampen mot Club Brugge tirsdag. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Reduseringsmålet ble først annullert for offside, men VAR-rommet mente at stopperen var på riktig side idet Benzema slo innlegget.

Casemiros utligningsmål kom på den påfølgende dødballen etter at Ruud Vormer ble sendt av banen med sitt andre gule kort etter 84 minutter.

Ett poeng hjemme mot Club Brugge er imidlertid alt annet enn imponerende for fotballstormakten.

les også

Zidane-biograf: – Han var redd Ødegaard ville bli ødelagt

Spanjolene tapte også den første gruppespillskampen mot PSG. Da vant franskmennene hele 3–0 i Paris.

Det er imidlertid fremdeles 12 poeng å spille om for Zinedine Zidanes menn, som har igjen en to kamper mot Galatasaray, PSG hjemme og Club Brugge borte.

I serien har det gått bedre for Real Madrid, som topper med 15 poeng på syv kamper.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder