Solskjær med tenåringer til Huddersfield

Hverken Anthony Martial, Jesse Lingard eller Romelu Lukaku er med til Huddersfield. Derimot har Ole Gunnar Solskjær en fersk 19-åring på benken.

Her er søndagens oddstips!

Uniteds lag er: De Gea - Young, Jones, Lindelöf, Shaw - McTominay, Matic, Pogba - Mata, Rashford, Sanchez.

Ifølge Manchester Evening News har både Martial, Lingard og Romelu Lukaku slitt med småskader denne uken.

Tahith Chong (19), James Garner (19) og Angel Gomes (18) sjekket alle inn på spillerhotellet lørdag kveld - og Chong sitter på benken, som ser slik ut:

Fred, Smalling, Grant, Diogo Dalot, Herrera, Andreas Pereira, Chong.

Kanskje vil Solskjær gi ham sjansen til å imponere mot det forlengst nedrykksklare bunnlaget.

les også

Tottenham gir opp å få Harry Kane klar til CL-semifinalene

Gomes var blant annet på benken i Champions League-møtet med Paris Saint-Germain, mens Chong kom inn på Parc des Princes de siste ti minuttene. Garner debuterte mot Crystal Palace i februar da han kom inn for Santos.

Manchester Evening News skriver at Mason Greenwood (17) også hadde vært aktuell mot Huddersfield, men er skadet. Avisen mener at Greenwood kan være aktuell i sesongavslutningen mot Cardiff.

Her kan du spille Lotto og Vikinglotto!

les også

Hevder Madrid planlegger ellevill kjøpefest i sommer

Nettopp kampen på Parc des Princes er den siste borteseieren under Ole Gunnar Solskjær. Mirakelet den 6. mars betydde at han fortsatt sto med seier i samtlige bortekamper siden han hadde overtatt. Men siden den gang har United spilt fem bortekamper og tapt alle.

Huddersfield har tapt åtte kamper på rad siden 26. februar.

les også

Champions League kan ryke for Milan-legenden

VG-tips fra Jonas Wikborg:

* Premier League (HKP 1-0). Kun seier er godt nok for Ole Gunnar Solskjær og hans menn, men det er langt fra sikkert at to seirer på de siste to holder til CL-plass neste sesong.

* Har en forferdelig formkurve med fire ligatap på de siste syv, men har vist litt gryende form spillemessig siden den horrible Everton-kampen.

* Huddersfield har på sin side rykket ned for lengst og har ikke senket skuldrene av den grunn. Åtte strake tap og 5-24 i målforskjell på de nevnte kampene vitner om et lite slagkraftig lag.

Oddsen er 1,80. Du må spille før kl. 14.55. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder