MØTES: Ole Gunnar Solskjær skal lede Manchester United mot José Mourinhos Tottenham om under to uker. Foto: Reuters

Solskjær om Mourinho: – Kanskje bra for meg

Ole Gunnar Solskjær (46) ønsker José Mourinho (56) velkommen tilbake i Premier League, men var ikke innstilt på å snakke mye om sin forgjenger som Manchester United-manager.

Ukens store nyhet, at Mourinho har tatt over for Mauricio Pochettino som Tottenham-trener, var det første som ble tatt opp da Solskjær møtte pressen på Manchester Uniteds treningsfelt Carrington fredag morgen.

Men nordmannen, som forbereder en tøff bortekamp mot Sheffield United på søndag, var ordknapp om mannen han erstattet i sjefsstolen på Old Trafford.

– Beklager å måtte skuffe dere, men dette kommer ikke til å handle om José eller Mauricio, sier Solskjær, som likevel kommer med noen ord om saken:

les også

Mourinho inviterer Pochettino: – Kan besøke oss på treningsfeltet

– Jeg kan begynne med å si at det er bra å ha José tilbake, spesielt for dere, og kanskje for meg. Nå kan dere snakke og skrive om alt det andre. Når det kommer til Mauricio, er det alltid trist når en av kollegene dine og en god mann mister jobben før jul. Jeg ønsker ham alt det beste. I fotballen kan du aldri overrasket eller sjokkert.

Pochettino har tidligere blitt sterkt koblet til Manchester United, og nå som han er arbeidsledig, mener enkelte at argentineren utgjør en trussel for kristiansunderens jobb i storklubben. Selv fremstår Solskjær svært lite påvirket.

– Det plager meg ikke i det hele tatt. Jeg har den beste jobben i verden, og enten du har eller ikke har jobb, så ønsker du denne jobben, så det har ikke noe å si hva som skjer rundt. Jeg må fokusere på jobben min i Manchester United, gjøre det så bra jeg kan, snakke med Ed (Woodward, direktør) og eierne hele tiden om hvordan vi skal gå fremover, og det endrer seg ikke selv om andre klubber bytter manager, sier Solskjær.

Han bekymrer seg nok mer over skadeproblemene som fortsetter å prege hverdagen til laget hans: Scott McTominay er «ute i et par uker» med en ankelskade, Paul Pogba er fortsatt ikke frisk igjen, og Marcos Rojo har skadet seg. Samtidig er Axel Tuanzebe, Luke Shaw and Nemanja Matic tilbake i full trening før Sheffield United-møtet søndag.

Solskjær bekrefter at de undersøker muligheten for å hente en ny midtbanespiller i januar, men han ønsker ikke å snakke mer om overgangsvinduet for øyeblikket.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder