Dobbel skuffelse etter at Glimt tapte poeng i gullkampen: – Frustrerende

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Stabæk 3–3) Stabæk kunne sendt nedrykksspøkelset på behagelig avstand, mens Bodø/Glimt tapte poeng som fort kan bli avgjørende i gullstriden.

De gule er nå tre poeng bak Molde, som søndag slo Tromsø på hjemmebane, i gullkampen.

– Måten vi taper poeng på er frustrerende, sukker Amor Layouni, som også var svært misfornøyd med dommer Svein Oddvar Moen.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

Glimt tok ledelsen ved Håkon Evjen, men på to sjanser snudde Stabæk kampen. Glimt utlignet til 2–2, men da de jaget vinnermålet scoret Stabæk igjen, før 3–3-målet ble satt inn fem minutter på overtid.

Trener Kjetil Knutsen var oppgitt etter kampen, vel vitende om at poengtapet kan bli avgjørende i gullkampen når det skal summeres opp til slutt.

les også

Molde skapte «gull-luke» etter grisevær-kamp: - Helt parodisk

– Jeg synes vi får dårlig betalt ut fra den kampen jeg ser. Det er spill mot ett mål i 90 minutter. Vårt momentum er på 1–0. Er vi tålmodige og ikke får konsentrasjonssvikt, er det et tidsspørsmål før vi får 2–0, og da er kampen punktert, oppsummerer Knutsen til VG.

Jönsson advarer

Stabæk-trener Janne Jönsson innrømmer at hans lag tidvis ble spilt ufrivillig lave, men klarer ikke å være helt fornøyd med å ikke vinne en kamp laget hans ledet to ganger.

– Det er mye som skjer på slutten. Det er veldig blandede følelser. Vi taper to poeng på slutten, men vi har tatt poeng mot et bra hjemmelag som ligger helt i toppen, sier Stabæk-sjef Janne Jönsson til VG.

les også

Godset-trener Pedersen om nedrykksdramaet: – Jeg elsker dette

Stabæk har nå fem poeng ned til trygg plass, men Stabæk-treneren advarer mot å innkassere ny kontrakt i Eliteserien på forskudd.

– Man må aldri falle ned i noen trygghet. Det er mange gode lag, og som vi ser i denne kampen, små marginer avgjør.

– Men jeg er positiv og optimistisk. Det er mye bra å ta med seg fra de siste kampene. Jeg er fornøyd med troppen, og tror vi kommer til å ta steg hver uke.

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24165354233153
2Bodø/Glimt24146454342048
3Odd24136538281045
4Rosenborg2511863931841
5Viking2410774133837
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder