Oppgitt Ronaldo byttet ut - så utlignet lille Las Palmas

(Las Palmas - Real Madrid 2-2) Barcelona brukte lørdagen på å valse over Sporting Gijón. Real Madrid klarte ikke å svare - mot lille Las Palmas.

Artikkelen er over tre år gammel

Selv uten en skadet Lionel Messi herjet Barcelona med Sporting Gijón, som riktignok måtte spille det siste kvarteret med én mann mindre.

Luis Suárez, Rafinha, Arda Turan og en sen Neymar-dobbel sørget for katalansk jubel - og for at Barcelona la press på serieleder Real Madrid.

Les også: Messi skadet seg i storoppgjøret

Zinedine Zidanes menn klarte ikke å svare på tiltale. Lille Las Palmas, som rykket opp før forrige sesong, sto i veien for giganten fra den spanske hovedstaden.

Rett før hvilen utlignet Pedro Tana ledermålet til Marco Asensio, og ikke lenge før slutt utlignet innbytter Sergio Ezequel Araujo ledermålet til Karim Benzema.

Det var etter at Cristiano Ronaldo hadde blitt byttet ut av Zinedine Zidane i det 71. minutt, og det var tydelig at den portugisiske stjernen ikke var veldig fornøyd med avgjørelsen. Han loffet sakte av banen, så ikke engang på managerZidane rett etter byttet og var alt annet enn blid da kameraene viste bilde av ham på benken.

Så scoret altså Las Palmas, og det endte derfor endte 2-2 og med poengdeling, et resultat serieleder Real Madrid ikke er fornøyd med. Det var lagets andre strake poengtap, og selv om klubben fortsatt topper La Liga, har Barcelona nærmet seg. Mellom de to gigantene på 1. og 2. plass skiller det nå ett poeng.

– Det var to tapte poeng og to poeng som er nødvendig for å vinne ligaen. Vi burde ha vunnet, men vi klarte det ikke. Nå må vi se fremover og gi alt, sier Álvaro Morata.

– Men vi har ikke tapt noen kamper ennå, så vi må ikke lage et stort drama ut av dette. Vi er fortsatt på topp og det er det viktigste til slutt, fortsetter han.

Les også: VGs tabelltips for La Liga 2016/17

MÅLLØS: Real Madrids Cristiano Ronaldo maktet ikke å nette mot lille Las Palmas. Her blir han stoppet av David Garcia og Michel Macedo. Foto: Jesus De Leon AP

INNBYTTER-JUBEL: Karim Benzema måtte starte på benken, men brukte bare tre minutter på å sende Madrid i ledelsen. Her kommer Gareth Bale (t.h.) jublende til. Foto: Juan Medina Reuters

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder