GODE BUSSER: Cristiano Ronaldo og Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær etter nye Ronaldo-påstander: − Wow, hva skal du svare til det?

Ole Gunnar Solskjær er oppgitt over at det kommer stadig nye påstander om Cristiano Ronaldo.

Publisert:
Artikkelen er over ett år gammel

Her er våre oddstips!

Manchester United-manageren ble på sin pressekonferanse før møtet med Everton konfrontert med påstandene fra ESPN om at Ronaldo har bedt Solskjær om at Manchester United må spille en raskere fotball for at de skal få full nytte av portugiserens kvaliteter.

– Kilder sier til ESPN at Ronaldo har gjort det klart over Solskjær og hans trenere at han kan score flere mål om United blir skarpere og raskere i pasningsspillet på motstandernes banehalvdel, heter det.

– Enda en ..., begynte en lettere oppgitt Solskjær da han fikk spørsmålet.

Les også

Solskjær kritisk til kampprogrammet: – Gir ikke mening

Ole Gunnar Solskjær (48) reagerer før Manchester United skal ut i sin andre kamp på under 72 timer.

Kristiansunderen la hodet på bordet foran seg og lo litt – for å understreke at han var oppgitt.

– Wow, hva skal du svare til det? Det vi snakker om blir mellom oss, men det har ikke vært noen slik diskusjon, vi kan si det slik, fortsatte Solskjær.

36-åringen har scoret fem ganger på fem kamper for Manchester United etter at han kom fra Juventus i sommer. Han hadde da vært borte fra klubben i 12 år.

– Han har stor påvirkning både på og utenfor banen. Fem mål på fem kamper i hans alder sier alt. Han er et godt eksempel for alle, sa Solskjær på pressekonferansen ifølge Manchester Evening News.

– Måtte det bare fortsette slik.

Pluss content
Les også

Fantasy Premier League Gameweek 7: Wildcard-dilemmaet er her for alvor

Wildcardene kastes i takt med at skadeutfordringene hagler og kampprogrammet «snur».

Her kan du spille på Manchester United – Everton!

I september scoret Ronaldo to ganger i Champions League – mot Young Boys og Villarreal og tre ganger i Premier League – to av dem mot Newcastle og én gang mot West Ham. Totalt har han vært på banen i 432 minutter i United-drakten hittil i sesongen.

Ronaldo har så langt blitt brukt som midtspiss – med Jadon Sancho og Mason Greenwood på kantene og med Paul Pogba og Bruno Fernandes som offensive krefter bak Ronaldo.

Les også

Rekord-Ronaldo reddet Manchester United på overtid: – Vi hadde til slutt flaks

(Manchester United - Villarreal 2–1) Manchester United ble i perioder rundspilt av Villarreal.

VG-tips: Man. Utd. – Everton

* Det satt langt inne, men det var så viktig at Manchester United vant på overtid hjemme mot Villarreal i onsdagens Champions League (2–1). Vertene er på 4. plass i Premier League bare ett poeng bak ligaleder Liverpool – hvilket isolert sett er godkjent.

* Men det har vært litt for mange tap og tilbakeslag nylig og med det en manager Ole Gunnar Solskjær i en minikrise. Slik kan det ikke fortsette i det uendelige – for nå er det snart tre år siden nordmøringen overtok managerjobben. Forventningene er større i en klubb som Manchester United.

* Everton har som United bokført 13 poeng. De er i siget med tre ligaseirer på fire siste, og drar fordel av spillefri helt siden lørdag. På et vis føles det som at ligacup-exiten borte mot Championship-klubben QPR i forrige uke alt er glemt.

* Med færre skader på nøkkelspillere hadde vi hatt større tro på Everton på lørdag. Men vi ender opp med et hjemmeforslag – selv om 1,47 er stusslig United-odds. Spillestopp er kl. 13.29 og TV2 Sport Premium viser matchen.

Publisert:

VG er e-kommisjonær og har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping. Oddstips gir inntekter basert på historisk e-kommisjonær-omsetning. Norsk Tipping har ikke innflytelse på hvordan VG redaksjonelt omtaler innholdet - her står redaksjonen fritt.

Premier League

SVUTMP
1Arsenal87012081221
2Manchester City86202992020
3Tottenham Hotspur85211910917
4Brighton & Hove Albion7421148614
5Chelsea74121010013
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no