TAKKER: Liverpools manager Jürgen Klopp gir Mohamed Salah en god klem etter seieren mot Manchester United. Til venstre Trent Alexander-Arnold.

Klopp etter 5–0 mot United: − Vi ga dem for mye

Liverpool-supporterne var i ekstase etter 5–0 borte mot rivalen Manchester United - men manager Jürgen Klopp mener slett ikke at det var noen perfekt kamp.

Publisert:
Artikkelen er over ett år gammel

Her er dagens oddstips!

Tyskeren mener at seriestarten med 21 av 27 mulige poeng og fortsatt ingen tap er «ok». Og at det defensive må bli bedre tross den historiske storseieren over Manchester United sist helg.

– Verden er litt sånn: Du vinner 5–0 mot United og alt er «perfekt». Vel, det var ikke det! United hadde klare sjanser som vi ga dem. Vi bør ikke stole på flaks eller Ali (keeperen Alisson). Vi ga dem for mye i 1. omgang, sier Klopp på fredagens pressekonferanse, gjengitt av The Guardian.

Les også

Minamino og kunstscoring sendte Liverpool til kvartfinalen i ligacupen

(Preston North End – Liverpool 0–2) Takumi Minamino (26) leverer alltid i ligacupen.

Liverpool har 37 mål på sine 11 siste kamper, men Klopp mener det blir viktig med flere kamper uten baklengsmål hvis de selv scorer færre mål.

– Vi har noen virkelig imponerende resultater, men du kan ikke forvente at det skjer hele tiden, og jeg har ingen problemer med å vinne en kamp 1–0. Vi må være klare for det. Vi må være stabile når motstanderen har ballen. Det er ingen grunn til at noen skal komme seg gjennom. Der kan vi forbedre oss 100 prosent, mener Liverpools manager.

Liverpool har ikke tapt på 23 kamper i alle turneringer. Det siste nederlaget kom mot Real Madrid borte i april 2021. Dette er den lengste rekken ubeseiret for Liverpool siden 1989, da Kenny Dalglish’s karer hadde 24 kamper.

Pluss content
Les også

Riises dom: Et voldsomt tillitsbrudd

Kontrastene var enorme. Det United-spillerne viste, er utilgivelig. Og et voldsomt tillitsbrudd mot Ole Gunnar Solskjær.

Chelsea har 22 poeng, Liverpool 21 og Manchester City 20 poeng i tabelltoppen.

Her kan du spille på Liverpool - Brighton!

– Det er bare tiende serieomgang med 28 runder etter det. Det er en ok start, men selv i denne åpningen har vi hatt våre nedturer, kanskje ikke resultater, men øyeblikk ingen av oss var fornøyd med.

Les også

Klopp fnyser av Scholes-utsagn

Manchester United-helten Paul Scholes (46) mener Liverpool-manager Jürgen Klopp (54) koste seg da han så United slite…

VG-tips: Liverpool - Brighton

* Med rubbel og bit er det nå 14 strake Liverpool-matcher uten tap (11-3-0), og i 13 av disse kampene har Anfield-klubben scoret minst to mål. Som de gjorde med et reservepreget ligacup-lag borte mot Preston onsdag aften (2-0).

* Jürgen Klopps lag bare kjører på, og virker bortimot ustoppelige. Men tenk litt over at Brighton kun har sluppet inn ni mål på sine ni ligamatcher - fire av dem hjemme mot Man.City for en uke siden. Det er én grunn til at de holder i 5.plassen sin. Og husk at Brighton knabbet fire poeng på to Liverpool-møter i forrige sesong.

* Det er ikke sikkert at Liverpool vinner like hel-enkelt som de gjorde på Old Trafford på søndag (5-0). Men vi tror de seirer og foreslår hjemmeseier med 0-1- handikappspil til 1,70 i odds. Målscorerspill på Mohamed Salah til 1,62 i singleodds er en mulig vri. Spillefrist er kl. 15.59 og TV2 Play sender kampen.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal14121133112237
2Manchester City14102240142632
3Newcastle United1586129111830
4Tottenham Hotspur1592431211029
5Manchester United148242020026
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

VG er e-kommisjonær og har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping. Oddstips gir inntekter basert på historisk e-kommisjonær-omsetning. Norsk Tipping har ikke innflytelse på hvordan VG redaksjonelt omtaler innholdet - her står redaksjonen fritt.

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no