KLAR: José Mourinho er lei av å gå arbeidsledig. Foto: Phil Noble / X01988

Mourinho klar for comeback: - Gnisten er tent

José Mourinho (56) forteller at han savner fotballen, og ønsker seg tilbake til en managerjobb, men kun i en av de fem største ligaene.

Tidligere i sommer avslo han ifølge Sky Sports en kontrakt verdt 88 millioner pund fra en kinesisk klubb.

les også

Mourinho hyller Klopp: – Dette handler om hans hjerte og sjel

Den kontroversielle portugiseren har vært arbeidsledig siden desember da han fikk sparken som manager i Manchester United, nå er han klar for en retur til arbeidslivet, og Premier League er et alternativ. Det er også Serie A, La Liga, Bundesliga og Ligue 1.

– Jeg har hatt tid til å tenke. Jeg føler at gnisten er tent, jeg er i fyr og flamme. Vennene mine ber meg om å nyte tiden i juni, juli og august. Tid jeg aldri har hatt, men jeg klarer ikke å slappe av, jeg savner fotballen, forteller Mourinho i et eksklusivt intervju med Sky Sports.

Her går det galt for Mourinho:

Han er for øyeblikket på ferie i hjemlandet Portugal, han har blitt boende i London med familien også etter at han fikk sparken i England. Men i øyeblikket lærer han seg tysk.

– Det handler ikke om at jeg skal ha en jobb i Bundesliga. Det er ingen som har banket på døren min. Jeg liker å studere, jeg liker å lære, jeg liker å ha noe jobbe med.

– Men å lære tysk for en portugiser, det er vanskelig, ler mannen, som fra før snakker portugisisk, spansk, italiensk, engelsk og litt fransk.

På spørsmål om jobben som Portugal-manager blir han nølende.

– Jeg ville vært veldig stolt, kanskje én dag. Men akkurat nå blir jeg litt skremt av at det kun er én kamp i måneden og to års venting mellom mesterskap, forklarer den tidligere Chelsea- og Real Madrid-sjefen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder