Mané mener at Guardiola forsøker å påvirke dommeren

Manchester City-manager Pep Guardiolas antydninger om at Liverpool-stjernen Sadio Mané filmer, har gjort søndagens storkamp på Anfield enda hetere.

Her er alle våre oddstips!

Selv mener Mané at det handler om å påvirke dommer Michael Oliver før den viktige matchen.

Den nordengelske stormen - noen vil kanskje si i vannglasset - har vart ei hel uke. Og har utartet seg omtrent slik:

* Mané fikk gult kort for filming mot Aston Villa sist helg - noe som også ble VAR-sjekket. Tidligere har han fått straffe i lignende situasjoner mot Leicester og Tottenham.

les også

Klopp bekrefter Berge-interessen: – Veldig god

* Etter Manchester Citys kamp mot Southampton (som gikk samtidig) uttalte City-sjef Pep Guardiola på pressekonferansen: «Noen ganger er det filming, andre ganger er det evnen til å score utrolige mål i det siste minuttet. Han er et talent». Selv om han ikke sa navnet Sadio Mané, var det få som var i tvil om at det var ham Guardiola snakket om.

* – Jeg kan si at Sadio er ingen filmer, fastslo Jürgen Klopp foran Champions League-kampen mot Genk - og la til at «jeg kjenner Sadio bedre enn Pep». Klopp ble fortalt av alle om Guardiolas uttalelse, men trodde det ikke før han så det med egne øyne, uttalte Liverpool-sjefen og la til at «jeg liker ikke det han sier».

Onsdag er det Vikinglotto: 104 millioner!

* Guardiola ble spurt om uttalelsen sin foran Citys Champions League-kamp og sa at «det var ikke meningen å stemple Mané som en slik type spiller». City-manageren fortalte at hans barn stadig sier at «Liverpool er heldige», men at han ikke er enig i det. - De har en utrolig evne til å kjempe til fløyta går, sa spanjolen.

les også

Liverpool-stjerne raser mot programmet: – Det er latterlig

* Så kom Mané selv på banen, i et intervju gjengitt av Liverpool Echo. - Jeg tror bare det er et litt smart forsøk på å få dommerens oppmerksomhet, men jeg kommer til å spille akkurat som jeg gjør til vanlig. Dersom det blir blåst straffe, så er det straffe. Hvis det ikke blir blåst straffe, så er det ikke straffe, sa stjernespissen - som fastslo at det var kontakt i den omdiskuterte situasjonen mot Aston Villa der han fikk gult kort.

* Lørdag skrev VGs fotballjournalist Trond Johannessen at «City-manageren hadde allerede oppnådd hensikten sin. Budskapet er sendt til dommerne, enten de er på banen eller i videorommet: Mané faller for lett. De fleste vil følge litt ekstra nøye med på senegaleseren fremover».

Her kan du spille på Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot!

les også

Lukaku har scoret flere ligamål enn hele United

Pep Guardiola avviser at Premier League 2019/20 er avgjort om Manchester City skulle tape - selv om det vil bety ni poengs forskjell på tabellen.

– Det er aldri over i november. Jeg vet hva folk vil si om vi skulle tape - at det er avgjort. Men min erfaring er at det er mange kamper, og du måtte stå på til siste slutt, sier Guardiola ifølge Manchester Evening News.

les også

Klopp reagerte på VGs Qatar-spørsmål: – Absolutt ikke greit

VG-tips: Liverpool-seier

* Liverpool har åpnet ligasesongen forrykende med sin 10-1-0-flyt. Og det ser ut til at de alltid finner en vei hvis de først har forvillet seg på etterskudd i kampene sine.

* Manchester City er seks poeng bak vertene. City har slitt med skader. Men utover det så mener vi å se tegn til at spillet ikke flyter like knirkefritt som i de to foregående sesongene.

*Liverpool sparte flest spillere av disse to storlagene i midtukens Champions League. De har én dag mer restitusjon og slapp utenlandsreise.

Derfor heller vi mot hjemmeseier til 2,55 i odds, spillestopp er kl. 17.25 og TV2 Sport Premium viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool23221054153967
2Manchester City24163565273851
3Leicester City24153652242848
4Chelsea2412484132940
5Manchester United249783629734
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder