PEPET UT: Zlatan Ibrahimovic måtte tåle pipekonsert fra Inter-fansen da han var tilbake i Milano med sin nye klubb Barcelona. Foto: EPA

Zlatan pepet ut - misset kjempesjanse

(VG Nett) (Inter-Barcelona 0-0) Zlatan Ibrahimovic hadde en gedigen mulighet til å score mot gamleklubben, men storkampen i Milano endte målløst.

VGLive: Referat og bilder fra kampen!

Zlatan var tilbake på sin gamle hjemmebane, men kunne ikke hjelpe Barcelona til seier over Inter i Champions League.

Svensken ble møtt av pipekonsert fra hjemmefansen på Giuseppe Meazza, og benyttet ikke anledningen til å peke nese tilbake da han fikk en gedigen mulighet etter bare åtte minutter.

Les også: Forventer Zlatan-hets

Ibrahimovic ble spilt fram inne i feltet og var helt alene med Inter-keeper Julio Cesar, men avslutningen gikk svakt utenfor.

- Jeg hørte pipingen og buingen, men det var ganske normalt. Livet går videre, og jeg er veldig glad for at jeg fikk spille hele kampen. Vi burde vunnet - vi kontrollerte kampen og med litt flaks hadde vi satt inn noen mål, sa Zlatan til Viasat etter kampen.

Det ble aldri noe fyrverkeri av en fotballkamp, men etter pausen var det nok av sjanser til begge lag. Barcelona var nærmest seieren, mens Inter virket fornøyd med det ene poenget hjemme mot de regjerende Champions League-mesterne.

VG Debatt:
"Inter gjorde kampen spennende må jeg si. Kunne hvertfall prøvd å presse høyt i noen minutter i hvertfall. 0-0 er greit når alt kommer til alt."
Diskutér kampen her!

Fornøyd Mourinho

- GOD KAMP: Jose Mourinho mente det var underholdene til tross for at kampen endte 0-0. Her tar han en prat med Samuel Eto'o på sidelinjen. Foto: Reuters

- Dette var ingen kjedelig 0-0-kamp, og det var et gigantisk taktisk oppgjør. Jeg synes det var greit med uavgjort, sa Inter-trener Jose Mourinho etter kampen.

Mourinho var spesielt fornøyd med at flere av de nye spillerne i klubben klarte seg bra.

- Vi hadde fem nye spillere som kom for få uker siden, og jeg er veldig fornøyd med svarene jeg fikk, slo Mourinho fast.

Barcelona og Inter er de to store favorittene i gruppe F. Dinamo Kiev og Rubin Kazan ventes å måtte gjøre opp om tredjeplassen, som vil gi plass i 16-delsfinalen i Europaligaen. Dinamo Kiev vant for øvrig 3-1 da lagene møttes onsdag kveld.

PS! I samarbeid med Strive ser du 10 toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i vår. (Redaksjonelt samarbeid)

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder