BAYERN-TOPPER: Sportssjef Hasan Salihamidzic (ryggen til) og suksesstreneren Hansi Flick gir hverandre under en kamp mot Stuttgart i november 2020.

Bayern-toppene i storm: – Én av dem må gå!

Storavisen Bild skriver på kommentatorplass at det kun finnes én løsning på problemene som har oppstått mellom Bayern-trener Hansi Flick og klubbens sportssjef Hasan Salihamidzic.

 • Fredrik Tombra
 • Rolf Brown
Publisert:

Artikkelen er over ett år gammel

Her kan du lese flere oddstips!

«Neste spørsmål». «Neste spørsmål». «Neste spørsmål».

Det var gjennomgangsmelodien fra Bayern München-trener Hansi Flick da Sky spurte ham om han ville bli ut kontraktstiden (2023), om han ville bli om sportssjefen dro før neste sesong, og om hvorfor han ikke kunne gi et klart svar på hvor han står med hensyn til klubben og mannskapet.

– Vi har syv poengs forsprang i ligaen og fortsatt en mulighet til å nå semifinalen i Champions League. Det er mitt ansvar. Alt annet er ikke mitt bord. Derfor vil jeg ikke lenger svare på spørsmålene, uttalte Flick før lørdagens uavgjortkamp mot Union Berlin.

Les også

Sørloth i storform: Scoret to mot Werder Bremen

(Werder Bremen – RB Leipzig 1–4) Etter en utfordrende start på sesongen, har Alexander Sørloth virkelig funnet formen…

Han vant Champions League, Bundesliga og den tyske cupen med Bayern München sist sesong etter å ha tatt over trenerjobben fra Niko Kovac i november 2019. Forholdet til Salihamidzic – som blant annet er ansvarlig for kjøp og salg av spillere – skal ha surnet over tid.

– De har forskjellige meninger når det kommer til planlegging av spillersigneringer. Jeg tror ikke det er mulig å reparere forholdet – de tenker for ulikt, sier Sky-ekspert Lotthar Matthaüs i Bilds podcast «Bayern Insider».

BAYERN-BOSSER: Styreformann Karl-Heinz Rummenigge og sportssjef Hasan Salihamidzic stilte stivpyntet da Tysklands fremste idrettsutøvere skulle hedres like før nyttår.

Matthäus har spilt mer enn 400 kamper og scoret 100 mål for klubben – og delte garderobe med Salihamidzic halvannen sesong før årtusenskiftet.

– Det er ikke FC Bayern verdig at noen forsøker å sno seg unna spørsmål med «neste spørsmål» som svar, sier Sky-ekspert Dietmar Hamann, Matthäus’ tidligere lagkamerat i Bayern.

Storklubben tapte 2–3 mot PSG i Champions League tidligere i uken. Lørdag endte det 1–1 mot Union Berlin. Men det sportslige virker underordnet i tysk media.

Les også

Mbappé-dobbel da effektive PSG senket Bayern München

(Bayern München - PSG 2–3) Bare to minutter og 29 sekunder tok det før Kylian Mbappé scoret sitt første i Champions…

Bild-kommentator Matthias Brügelmanns klare budskap er at «en av dem må gå!».

Det budskapet gjentas av den frittalende 90-tallshelten Stefan Effenberg, som mener Flick er den treneren som passer best til Bayern. Han forstår ikke hvorfor treneren ikke får ha et ord med i laget når det gjelder nysigneringer.

– Det er absurd. Jeg må ærlig si at jeg ikke kjenner igjen det fra min tid i Bayern.

Han ser på det som stadig mer usannsynlig at samarbeidet mellom Flick og Salihamidzic vil fungere.

– Det betyr at en av dem må gå, skriver Effenberg i t-online.

Les også

Mbappé-dobbel da effektive PSG senket Bayern München

(Bayern München - PSG 2–3) Bare to minutter og 29 sekunder tok det før Kylian Mbappé scoret sitt første i Champions…

Styreformann Karl-Heinz Rummenigge ga overfor Bild klart uttrykk for at han er lei av at dette stjeler overskriftene før helgens serierunde.

– Denne diskusjonen må ta slutt. Det er unødvendig at vi hele tiden skal kommentere det, spesielt når vi i siste del av sesongen har et syv poengs forsprang i ligaen og, tross 2-3-tapet for PSG , fortsatt har en mulighet til å ta oss videre i Champions League. Vi trenger å fokusere på det vesentlige.

PS! Bayern München leder serien fem poeng foran RB Leipzig. Alexander Sørloth pustet liv i gullkampen med to fulltreffere mot Werder Bremen.

VG-tips: PSG - Bayern München

* Bayern München skal forsøke å vende 2-3-tapet fra den første Champions League-kvartfinalen. Det var en kamp der sør-tyskerne vant i kampens mange faser, som for eksempel i antall avslutninger på mål (12-4).

* Det var bare så veldig tydelig at Bayern savnet sin skadede toppscorer Robert Lewandowski. Polakken er fremdeles uaktuell for spill.

* Begge lag hvilte spillere i respektive hjemlige ligamatcher i helgen. Og begge lag har sine skadeutfordringer. Tenk på at Paris Saint-Germain kun har vunnet én av fem siste hjemmekamper i alle sammenhenger.

* Vårt underspill er et målscorerspill på Kylian Mbappé til 2,15 i singleodds. I HUB-spillet heller vi mot et uavgjortspill til 3,95. Spillestopp er kl. 20.55 og TV2 Sport viser kampen.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.
Publisert:

VG er e-kommisjonær og har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping. Oddstips gir inntekter basert på historisk e-kommisjonær-omsetning. Norsk Tipping har ikke innflytelse på hvordan VG redaksjonelt omtaler innholdet - her står redaksjonen fritt.

Mer om

Tippetips

Bayern München

Tysk fotball

Champions League

Flere artikler

 1. Bayern-legende er overbevist om at Sørloth-trener Nagelsmann overtar

 2. Nærmer seg legendarisk rekord: – Laget er nøkkelen

 3. Samlet tysk motstand mot Super League: – Kynisk og hyklersk

 4. Hansi Flick bekrefter: Vil ikke være Bayern München-trener neste sesong

 5. Haaland-dobbel på åtte minutter – Lewandowski svarte med hat trick

Fra andre aviser

 1. Bayern-legende er overbevist om at Sørloth-trener Nagelsmann overtar

  Aftenposten
 2. Nærmer seg legendarisk rekord: – Laget er nøkkelen

  Aftenposten
 3. Leipzig bekrefter: Nagelsmann blir ny Bayern München-trener

  Aftenposten
 4. Samlet tysk motstand mot Super League: – Kynisk og hyklersk

  Aftenposten
 5. Samlet tysk motstand mot Super League: – Kynisk og hyklersk

  Bergens Tidende
 6. Hansi Flick bekrefter: Vil ikke være Bayern München-trener neste sesong

  Aftenposten

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no