Messi-mål og vakker Suárez-volley – økte forspranget til Real Madrid

(Getafe - Barcelona 1–2) Lionel Messi satte den første scoringen i Getafe, men det var Luis Suárez’ vakre volleyscoring som gjorde mest inntrykk.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

For etter at ingen av hovedkonkurrentene klarte å vinne sine kamper tidligere, hadde Barcelona en gyllen mulighet til å skaffe seg en enda større luke.

Den muligheten grep de med begge hender. Det var ingen overraskelse at det var Lionel Messi som dyttet den første scoringen over streken etter tjue minutter.

Like mange minutter senere var Barcelona frempå igjen. Denne gangen var det Luis Suárez som hamret inn en vakker volley.

les også

Ny smell for Real Madrid – snublet mot Real Sociedad

Jamie Mata reduserte for vertene, men Barcelona kontrollerte inn seieren.

Dermed har Barcelona en luke på fem poeng ned til Atlético Madrid, som bare greide 1–1 borte mot Sevilla, til tross for en lekker frisparkscoring av Antoine Griezmann.

Heller ikke Real Madrid hadde noen god dag på jobben. De kongehvite gikk på et forsmedelig 0–2-tap hjemme mot de baskiske gjestene.

Avstanden fra Barcelona til Real Madrid er nå ti poeng. Hovedstadsklubben ligger på femteplass, og har både Sevilla og Alavés foran seg på tabellen.

Hjemme mot Real Sociedad følte de seg snytt for straffe ved to anledninger, men ble ikke bønnhørt av dommeren:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder