Gullit lover sexy fotball

LONDON (VG) Ruud Gullit lover at Newcastle skal spille «sexy fotball» under hans ledelse.

ARTIKKELEN ER OVER 21 ÅR GAMMEL

Men før man kommer så langt, kan klubben ha mer trøbbel i vente: Avtroppende manager Kenny Dalglish får nærmere 35 millioner kroner i fallskjerm, ifølge britiske aviser.

Dalglish benekter på det sterkeste Newcastle-ledelsens versjon om at det var han selv som ba om avløsning, og at klubben bare motvillig gikk med på dette.

Dalglish forteller at han fikk beskjeden om at han var sparket på mobiltelefon på vei til torsdagens trening. Da han fikk sjokkmeldingen, snudde han på motorveien og kjørte strake veien hjem til Durham.

Motpoler

Den trauste firebarnsfaren Dalglish, som har levd i et stabilt ekteskap i 23 år og som har samme sveisen som da han herjet på fotballbanen, medgir at han ikke har Gullits jetsettstil.

I livsførsel er de to motpoler: Gullit har fem barn med tre forskjellige kvinner og bor nå sammen med Johan Cruyffs 19 år gamle niese, Estelle. Han elsker det gode liv, med moteklær, dyre biler og gourmetmat.

På en pressekonferanse i går lovet Gullit at laget skulle kjempe helt i toppen under hans ledelse, og at laget skal spille mer underholdende enn under den forrige manageren.

Også Dalglish regner med at tronskiftet vil innebære forandringer i spillestilen, og om han ikke akkurat ønsker Gullit lykke til, sier han i hvert fall:

- Han kan hvile trygt i forvissning om at jeg ikke kommer til å kjøpe meg en Gullit-dukke og stikke voodoonåler i den . . .

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder