King lover ti mål i kvaliken

REYJKAVIK/OSLO: (Island - Norge 2–3) Joshua King (26) ble benket i Reykjavik, men kom inn og scoret. Nå lover han ti mål i EM-kvalifiseringen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Lars tok meg til side sist samling og sa han ville ha ti mål i kvaliken, og det skal han få sa, sa King til TV2 på direkten etter seieren mot Island lørdag kveld.

Selv om han kom inn på stillingen 2–1 til Island og var med å snu kampen med både scoring og målgivende, la ikke Bournemouth-spissen skjul på å være skuffet over å bli benket i Reykjavik til fordel for Tarik Elyounoussi og Bjørn Maars Johnsen.

les også

To superbytter av Norge – og seier over VM-klare Island

– Jeg var skuffet over ikke å starte ja, selv om de andre har gjort det bra, sa King til TV2.

– Om jeg bør starte må du spørre Lars (Lagerbäck) om. Jeg vil gjøre mitt beste uansett, og var fast bestemt på å være med å snu kampen her, utdyper han til VG.

King får skryt av kaptein Stefan Johansen for innhoppet.

les også

Spissene har gitt sjefen et luksusproblem

– Josh er sikkert skuffet over ikke å starte, men jeg vil skryte av den holdningen han viser. Målet han scorer blir enkelt til slutt, men det ligger knallhard jobbing bak, forklarer Johansen til VG.

Kapteinen mener trener Lagerbäck får en vanskelig oppgave med å velge hvilke to spisser som fortjener å starte når de tellende kampene kommer til høsten.

Mot Island tegnet tre av fire spisser seg på scoringslisten, mens Tarik Elyounoussi fikk en scoring tvilsomt annullert for offside. Det ligger nå an til en heftig kamp om spissplassene mellom King, Elyounoussi, Alxeander Sørloth og Maars Johnsen til høsten.

- Det er kamp om plassene, men det er bare positivt. Ikke mange lag har tre-fire spisser som kan score, det vblir viktig å holde gående i september, sier King.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder