IKKE KLAR: Det er fortsatt usikkert hvor Martin Ødegaard spiller neste sesong. I dag fylte han 16 år. Foto:Bjørn S. Delebekk,VG

Marca: - Ødegaard har bedt om mer tid

Den spanske storavisen Marca skriver at Martin Ødegaard (16) har bedt Real Madrid om mer tid før han bestemmer seg for valg av klubb.

  • Hanne Skjellum Mueller

Artikkelen er over fem år gammel

Det var knyttet store forventninger til om det ville komme en avgjørelse fra Martin Ødegaard om klubbvalg i dag - fordi dette er dagen unggutten fyller 16 år. Det har det foreløpig ikke og det spanske avisen Marca skriver nå at pappa Hans Erik Ødegaard har tatt kontakt med Real Madrid og bedt om at de får mer tid før de bestemmer seg.

«Spillerens far kontaktet klubbens styre, som han har hatt mange møter med, for å forhandle frem en utsettelse for sin sønn. Han vil ha mer tid, for å oppklare mulige usikkerheter han har før han tar en avgjørelse», skriver de.

Real Madrid er på langt nær den eneste klubben som venter på svar fra unggutten - etter å ha hatt ham på besøk. Han har også vært på trening både med Bayern München, Liverpool og Arsenal den siste tiden.

Les også:Her er fotballprofilenes råd til Ødegaard.

Men bursdagen feirer Ødegaard i rolige omgivelser - skal vi tro hans far.

- Det blir ingen spesiell markering annet enn en middag med familien, fortalte Hans Erik Ødegaard til VG i går.

Marca mener å vite at Strømsgodset-spilleren, som har igjen ett år av kontrakten med den norske klubben, ikke vil bestemme seg før i januar. I januar er det også meldt at han skal trene med nederlandske Ajax.

Hverken Ødegaard eller hans far ønsker å uttale seg om når det vil komme en avgjørelse på hvor 16-åringen spiller neste sesong.

Mer om

  1. Spansk fotball
  2. Strømsgodset IF

Flere artikler

  1. Hans Erik Ødegaard kan få Real Madrid-jobb

  2. - Dra til Madrid, Martin

  3. Zidane ble nøkkelen til Ødegaard-kjøpet

  4. Hevder Ødegaard signerer i løpet av få dager

  5. Ødegaard trente med Ronaldo i dag

  6. Spansk storavis: Ødegaard ferdig i Castilla

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder