SKAL FÅ MOLDE-FANSEN TIL Å SYNGE: Harmeet Singh - her fotografert under landslaget Abu Dhabi-tur i januar - er klar for Molde. Foto: Sindre Øgar

Singh klar for Molde etter nederlandsk reservemareritt

23-åringen vil ta plass på landslaget gjennom spill i eliteserien

Landslagsaktuelle Harmeet Singh (23) har signert for Molde for de to neste sesongene.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL
Singh har spilt 131 minutter på ett år

Det melder klubben i en pressemelding onsdag, etter at Singh ble fristilt fra Feyenoord.

- Molde er en bra klubb med mange gode fotballspillere. Det er gode fassiliteter og det har blitt et godt lag her. Jeg gleder meg, sier Singh til Moldes hjemmeside.

- Vi er glade for å ønske Harmeet velkommen til Molde. Han er en av landets mest lovende midtbanespillere, og representerer en forsterkning av vår spillerstall, sier Moldes adminustrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen.

Tidligere Vålerenga-spiller Singh står med fem kamper på det norske A-landslaget. Siden 2012 har han hatt kontrakt med nederlandske Feyenoord, uten at han akkurat har dominert Æresdivisjon - som VG tidligere har fortalt:

* 2012/13-sesongen: 1 kamp fra start, 6 innhopp og 23 på benken.* 2013/14-sesongen: 0 kamper fra start, 0 innhopp og 4 kamper på benken.

Derfor var det første gang på sju måneder Singh fikk spille kamp da han ble kalt inn til landslagets Abu Dhabi-tur.

- Når jeg ikke får spilletid og tillit her, så er det uaktuelt å bli værende. Det har jeg sagt til klubben, sa Harmeet Singh på telefon til VG tidligere i vinter

Singh har dermed spilt 131 minutter på i overkant av ett år for den nederlandske klubben. Det er tungt å svelge for 22-åringen som ble lovet masse spilletid da han ankom klubben.

- Det har ikke vært lett, det innrømmer jeg, og det er klart jeg er skuffet. Det ble ikke slik jeg hadde tenkt. Jeg føler at jeg er god nok, men jeg blir ikke satset på. Det er nederlenderne de satser på, sa Singh til VG da.

- Jeg kom først og fremst tilbake for å få spilletid, og da var Molde et godt alternativ - også med tanke på landslaget, sier Singh til Moldes hjemmeside.

Singh debuterte for Vålerengas A-lag i en kamp mot Rosenborg i april 2008

Midtbanespilleren kjenner Moldes nye hovedtrener Tor Ole Skullerud godt fra før - både fra U-landslaget og Vålerenga.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder