TILBAKE: Neymar var tilbake på banen for PSG i Supercup-seieren lørdag. Her fra fredagens PSG-trening i Shenzhen. Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Neymar tilbake da PSG vant sesongens første trofé

(PSG - Monaco 4–0) Neymar (26) var endelig tilbake og Gianluigi Buffon (40) debuterte da PSG tok sesongens første trofé for sesongen med storseier over Monaco.

Neymar skadet ankelen i kamp mot Marseille 25. februar, og det var såvidt han rakk sommerens VM, som ti slutt endte i skuffelse og kvartfinale-exit mot Belgia i sommer.

I lørdagens franske Supercup-finale var han tilbake på banen for pariserne. Brasilianeren kom inn det siste kvarteret, men tegnet seg ikke på scoringslisten.

les også

Neymar innrømmer: – Noen ganger overdriver jeg

Di Maria-perle og Weah-scoring

Selv om de stilte uten stjernespiss Edison Cavani, og med Neymar på benken var det et sterkt lag Thomas Tuchel mønstret i sin første offisielle kamp som PSG-manager.

Seieren var heller aldri truet. Angel Di Maria sendte PSG i ledelsen med et strålende frispark. Ledelsen ble doblet av Christopher Nkunku før pause.

Etter hvilen sørget Timothy Weah (18) for 3–0. Weah er sønn av den tidligere storspilleren George Weah, som selv spilte for både Monaco og PSG på slutten av 1980- og starten av 90-tallet.

les også

Fabinho vil lokke Kylian Mbappé til Liverpool

På overtid la Di Maria på til 4–0 etter at Adrien Rabiot serverte ballen på et sølvfat.

Buffon-debut

Keeperlegenden Gianluigi Buffon gikk i sommer fra Juventus til PSG. Lørdag fikk han sin første offisielle PSG-kamp, og 40-åringen holdt nullen i debuten.

Stjerneskuddet Kylian Mbappe var ikke med for PSG, han ennå fri etter VM-triumfen med Frankrike.

Kampen ble forøvrig spilt i Kina, i Shenzhen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder