LSK-damene lekte seg til ny storseier

FOTBALL

(LSK Kvinner-Sandviken 6–0) Regjerende seriemester Lillestrøm har fått en knallstart på sesongen, og stakkars Sandviken ble knust i LSK-hallen i dag.

  • Per Opsahl
Publisert: Oppdatert: 29.03.18 19:23

Etter åtte minutter kom den første scoringen til LSK-laget da Isabell Bachor på vakkert vis sendte ballen i nettet til høyre for keeper fra 18 meters hold.

– Det var et skudd som like gjerne kunne gått langt over, men jeg kjente det med en gang ballen forlot foten min. Men jeg må se målet igjen, for jeg husker ikke hva som skjedde etterpå, sa Bachor til Romerikes Blad.

– Isabel scorer et mål i ny og ne. Men når hun først treffer, gjør hun det ofte skikkelig, sa LSK-trener Hege Riise.

Etter en halvtimes spill økte Guro Reiten til 2–0.

Like før pause sørget Synne Skinnes Hansen for 3–0, og rett etter pausen var det Sophie Haug sin tur. Da hadde det bare gått 35 sekunder av andre omgang.

Reiten og Bachor scoret to

Bachor satte inn sin andre scoring etter en time, og helt på tampen var det Reiten sin tur til å fastsette sluttresultatet til solide 6–0. 23 år gamle Reiten har markert seg skikkelig i sesongåpningen, og hadde blant annet en scoring fra midtbanen i kampen for fem dager siden.

LSK Kvinner står med full pott og 11–0 i målforskjell på to kamper etter å ha knust Vålerenga i første serierunde. Hege Riises lag har fire strake seriegull på samvittigheten, og det spørs om noen klarer å hamle opp med favorittene denne sesongen.

LSK Kvinner – Sandviken 6-0 (3-0)

322 tilskuere. Mål: 1-0 Isabell Bachor (8), 2-0 Guro Reiten (27), 3-0 Synne Skinnes Hansen (45), 4-0 Sophie Haug (46), 5-0 Bachor (60), 6-0 Reiten (85). Gult kort: Kennya Cordner, Sandviken.

Her kan du lese mer om