GOD SESONG: Alisson Becker og Jürgen Klopp gliser etter seier mot Bayern München i midtuken. Klubben har hatt en bra sesong til nå. Foto: ODD ANDERSEN / AFP

Liverpool-sjefen: – Jeg lengter ikke etter å bli husket om 50 år

Jürgen Klopp er mannen som kan føre Liverpool til en lenge etterlengtet ligatittel – og Champions League-eventyret fortsetter. Men tyskeren bryr seg ikke om historiebøkene.

Her er søndagens oddstips!

– Jeg har aldri tenkt på meg selv slik, sa Liverpool-sjefen på sin faste pressekonferanse fredag.

– Folk snakket om meg sånn i Dortmund, men jeg trenger ikke det. Jeg vil bare hjelpe laget til å bli så vellykket som mulig. Jeg lengter ikke etter å bli husket om 50 år.

Om han skulle klare det – føre Liverpool til gull i Premier League – kommer han definitivt i historiebøkene, enten han vil eller ikke. Der står det skrevet om karer som Shankly, Paisley, Dalglish, som alle førte Liverpool til ligatitler.

les også

England slår tilbake: Seks lag til kvartfinalene i Europa

– Gud skal dømme meg en dag. Det er det eneste jeg er interessert i, sa Jürgen Klopp, som aldri har lagt skjul på at han er personlig kristen.

Uansett – etter kirketid søndag er det ny viktig kamp for Liverpool, som ligger ett poeng bak Manchester City i kampen om ligagullet. Dit kommer Klopp og hans spillere direkte fra en imponerende seier over Bayern München.

– Dette er den mest modne forestillingen vi har hatt så langt i Europa, mente Jürgen Klopp, som i 2013 førte Borussia Dortmund til Champions League-finale.

les også

Råsterke Liverpool ydmyket Bayern München: – En perfekt kveld

– Folk snakker om at Bayern ikke er hva de var, men vi stoppet dem og det fortjener mine gutter «kred» for.

Det er ca. 29 millioner kroner i førstepremiepotten i Vikinglotto på onsdag. Lever kupongen din gjennom Tipster!

Selv om Fulham ligger nest sist, fastslo Klopp at han har respekt for motstanderen.

– Fulham har en vanskelig sesong, men det har vært friskt de siste kampene. Selv om de tapte både mot Chelsea og Leicester, var de imponerende. Vi må være på tå hev fra første sekund for å vinne kampen, mente Liverpool-manageren.

Han snakket om at spillerne skal ha stor selvtillit, men også være i et «grådig humør» og være aggressive.

Liverpool vil uansett få noen ekstremt hektiske uker med både Premier League-avslutning og Champions League:

5. april: Borte mot Southampton.

9. april: Hjemme mot Porto.

14. april: Hjemme mot Chelsea.

17. april: Borte mot Porto.

21. april: Borte mot Cardiff.

Fulham-manager Scott Parker innrømmer at Liverpool blir en «enorm utfordring».

– De er skremmende til tider. Jeg har møtt mange gode Liverpool-lag, men dette er helt der oppe, sa Parker på sin pressekonferanse fredag.

VGs tips: Borteseier med 1–0-handikap.

Tabellsituasjonen er travel for nedrykkstruede Fulham med bare 17 poeng på 30 ligakamper. Klubben har blitt påført seks ligatap på rad, og de har sluppet inn minst to baklengsmål i samtlige av disse oppgjørene.

Liverpool imponerte kraftig i onsdagens Champions League-duell borte mot Bayern München (3–1-seier). Rett nok har Jürgen Klopps lag bare klart 1–1, 0–0 og 0–0 i sine tre siste bortekamper (liga).

Men Liverpool skal bare være så mye bedre enn Fulham, og derfor går vi for borteseier i et handikapspill – et oddsspill som må kombineres. Borteoddsen er 1,65, spillefristen er kl. 15.10 og TV2 Sport Premium viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool27261064174779
2Manchester City27183668293957
3Leicester City27155754272750
4Chelsea2713594537844
5Manchester United27118841291241
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder