MOT CITY: Tanguy Ndombélé, her i duell mot Man. Citys Raheem Sterling fra CL-oppgjøret mellom Lyon og City i november. Foto: JEFF PACHOUD / AFP

Er Tanguy Ndombélé (22) Manchester Citys neste storkjøp?

Jorginho gikk til Chelsea og Frenkie de Jong valgte Barcelona. Men kanskje er Tanguy Ndombele neste storkjøp inn dørene på Etihad.

Her er lørdagens oddstips

Ifølge rapportene fra England er Lyons 22-åring i hvert fall høyt oppe på ønskelisten til Pep Guardiola.

Manchester Evening News, The Sun og Sky Sports har alle omtalt interessen i spilleren som blant annet har kallenavnet «den nye Michael Essien». Selv er manager Pep Guardiola klar på at laget trenger en backup til Fernandinho.

Fikk du med deg? Barcelona punger ut for nederlandsk stjerneskudd

Den brasilianske defensive midtbanespilleren har spilt alle Citys ligakamper denne sesongen - med unntak av to. De endte med tap.

les også

Slik har Juventus fått mange toppspillere på billigsalg

– Vi kan bruke ham, men vi kommer til å ta livet av ham, spøker Guardiola om 33 år gamle Fernandinho.

– Ingen sjanse, ikke i disse tider. Du kan ikke bruke en spiller hver tredje dag, legger han til, ifølge Manchester Evening News.

Lørdag kan du vinne 29 mill. på Lotto. Lever inn din kupong her!

33-åringen trenger avlastning, og ifølge rapportene er det altså Lyons 22 år gamle midtbanespiller ved navn Tanguy Ndomdélé som virker å være Citys førstevalg.

Britiske medier rapporterer om en mulig overgangssum på 70 millioner pund, eller omkring 775 millioner norske kroner.

Den defensive midtbanespilleren har vært lenket til England siden hans imponerende kamp mot nettopp Man. City i gruppespillet i Champions League. Den kampen vant Lyon 2-1:

Men City skal ha siklet på spilleren før den tid, for selv avslører Ndombélé at Manchester-klubben prøvde å kjøpe ham forrige sommer.

– Jeg kunne ha dratt, men Lyon ville ikke at jeg skulle dra. Jeg følte ikke at jeg trengte å dra, og i ettertid synes jeg det var en riktig avgjørelse. Jeg spiller mye og har blitt kalt opp til landslaget, sa Ndombéle til Canal Football Club i desember.

les også

Tidenes dyreste Newcastle-spiller: – En ære

VGs tips: City vinner med flere

FA-cup, 5. runde (HKP 2-0). Manchester City pluss FA-cup er lik mål, i hvert fall i denne sesongens utgave. Rotherham ble slått 7-0 i 3. runde før Burnley ble nedsablet med 5-0. Newport County ligger på sin side på 15. plass i League Two (nivå fire), og skal således ikke være noen målestokk for lyseblåtrøyene. Og selv om Man. City har Schalke å tenke på i Champions Leagues åttedelsfinale førstkommende onsdag, tror vi dette blir overkjøring, at laget vinner med tre eller flere.

Det får du 1,50 i odds på, husk å spille før 18.25, og ønsker du å se kampen, er Viasport1 din venn.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder