SAVNET: Stabæk-leiren er bekymret etter at Tor Marius Gromstad er savnet. Her er han avbildet på trening i fjor. Foto: Eivind Griffith Brænde

Stabæk-spiller meldt savnet

Eliteseriespillerne leter etter lagkameraten

Politiet varsler Oslo-drosjene om Gromstad

(VG Nett) Ingen har sett Stabæk-spiller Tor-Marius Gromstad (22) siden han forlot brorens leilighet på Bislett i Oslo lørdag morgen.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Vi ber publikum om hjelp til å finne Tor-Marius. Ingen vet hvor han er, ingen har fått kontakt med ham og ingen har sett ham. Vi er selvfølgelig veldig bekymret, sier Stabæk-lege Arne Røde til VG Nett.

Gromstads lagkamerater ble orientert søndag formiddag og dro umiddelbart ut for å lete etter lagkameraten.

Vet du noe om denne saken? Kontakt VG Netts journalist her !

Stabæk opplyser i en pressemelding at Stabæk-spilleren sist ble sett i området rundt Bislett stadion i Oslo lørdag morgen klokken 07.26.

- Han bodde hos sin bror i byen og ble fanget opp av et overvåkningskamera da han forlot leiligheten hans lørdag morgen. Han har ikke med seg mobil, lommebok eller nøkler og vi har ikke fått kontakt med ham på over et døgn, forteller Røde.

SAVNET: Tor-Marius Gromstad. Foto: Johan Stub


Gromstad hadde på seg mørke jeans, blå joggesko med turkise lisser og lys beige høyhalset genser da han sist ble sett.

- Han ble meldt savnet lørdag kveld klokken 21. Da hadde familien vært bekymret for ham en stund, og han har dratt hjemmefra uten eiendeler. Vi har ikke elektroniske spor å gå etter, så det er vanskelig for oss å lete etter ham. Jeg vet at familien har lett uten hell, sier vaktleder på krimvakta i Oslo, Ingunn Braseth, til VG Nett.

- Vi har ikke gått ut med etterlysning av han. Vi er avhengig at vi får tips om hvor han kan befinne seg og har ikke noe aktivt søk etter han på dette tidspunktet, fortsetter hun.

- I samråd med familien og Stabæk-ledelsen har vi nå gått ut og varslet alle Oslo-taxiene og spurt om de har kjørt eller sett Gromstad, opplyser vaktleder på Krimvakta i Oslo, Ingunn Braseth, til NTB.

Arne Røde, som uttaler seg på vegne av Stabæk Fotball og familien, forteller at Gromstad ble skadet i cupkampen mot Fana onsdag og var dermed uansett uaktuell til kampen mot Molde lørdag.

- Hele Stabæk-systemet er i høy beredskap, sier Røde.

Gromstad kom til Stabæk fra FK Arendal i 2007. Forsvarsspilleren har spilt fra start i seks av åtte kamper i eliteserien denne sesongen.

Vet du noe om saken? Politiet kan kontaktes på telefon 02800.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder