UTLIGNING: Per Verner Rønning (t.h.) har nettopp headet inn 1-1-målet, til stor glede for Rade Prica, Mikael Dorsin og de andre Rosenborg-spillerne. Foto: Ned Alley, NTB Scanpix

Skuffet Dorsin: - Det føles som to tapte poeng

Rønnings kjempeheading sikret uavgjort for RBK

LERKENDAL/OSLO (VG Nett) (Rosenborg - Lillestrøm 1-1) Rosenborg ville tette luken i toppen, men klarte bare ett poeng.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Vi spilte en svak førsteomgang, men jeg er veldig førnøyd med den andre. Da fikk vi opp tempoet, sier Rosenborg-trener Jan Jönsson til VG Nett.

Rosenborg-kaptein Mikael Dorsin føler det på samme måte.

- Dette føles som to tapte poeng. Vi var forferdelig dårlige i første omgang, men hevet oss i andre og skapte nok sjanser. De var effektive, det var ikke vi. Det er litt bittert nå, men vi får se etter sesongen om disse poengene blir avgjørende, sier Dorsin til TV 2.

Etter et snaut kvarter ga en ryggende Stefan Strandberg Lillestrøms Petter Vaagan Moen god tid til å lade og sikte med sitt gode venstrebein. Ballen forsvant inn nede ved Daniel Örlunds nærmeste stolpe, fra om lag 20 meters hold.

- Vi var litt heldige. Men laget jobber godt som et kollektiv nå, og har et mye høyere minstenivå, sier målscorer Vaagan Moen til VG Nett, og sier seg svært godt fornøyd med at laget nå har kapret sju poeng på sine tre siste kamper.

LANGSKUDD: Her får Petter Vaagan Moen en klem av Ohi Omoijuanfo etter ledermålet. Foto: Ned Alley, NTB Scanpix

Rosenborg skapte svært lite i den første omgangen, men allerede minutter etter hvilen så laget bedre ut, med Rade Prica i spann med Steffen Iversen på topp. Og ti minutter ut i omgang to kom også målet.

VG LIVE: Les fyldig referat fra kampen!

Daniel Fredheim Holm trengte to forsøk på å svinge ballen godt inn fra hjørnet, og med en kjempeheading stanget midtstopper Per Verner Rønning inn utligningen.

Nå var det Lillestrøms tur til å slite foran mål, mens Rosenborg trommet på i jakten på et seiersmål. Det kom aldri.

- På Lerkendal vet man at det blir tøft. Rosenborg kom med et voldsomt press i starten av andre omgang, og kjørte kampen veldig. At vi kom herfra med ett poeng skal vi være fornøyde med, sier Frode Kippe til VG Nett.

Midtstopperen var tilbake etter å ha stått over to kamper.

- Jeg kjente det veldig godt i kroppen, sier LSK-kapteinen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder