HODEBRY: Det stormer rundt Julen Lopetegui om dagen. Foto: SUSANA VERA / X01622

Hevder det bare er et tidsspørsmål før Lopetegui får sparken

Det ydmykende tapet for Levante gjør at Julen Lopetegui (52) risikerer å få sparken for andre gang på fire måneder. Det skal bare være et spørsmål om tid før spanjolen er ferdig som Real Madrid-trener.

  • Yngve Gjerde

Artikkelen er over ett år gammel

Det melder den spanske storavisen Marca.

«Tiden Lopetegui har igjen i Real Madrid er begrenset. Det eneste man ikke vet er når han får sparken. Hvis ikke det skjer i dag, skjer det i morgen, neste uke eller etter El Clásico», skriver de.

les også

Real Madrid satte måltørkerekord i pinlig hjemmetap

Grunnen til at de skriver det, er fordi Real Madrid tapte 1–2 hjemme for Levante lørdag kveld. Hvordan det skjedde, kan du se i videovinduet under.

I møte med Real-presidenten

Lopetegui ble sommerens store snakkis. Ikke fordi han tok over Champions Leauge-kongene Real Madrid, men på grunn av måten han gjorde det. To dager før Spanias åpningskamp mot Portugal i VM fikk han sparken fra jobben som landslagssjef for Spania.

les også

Se storkamper live på VG+ 20. og 21. oktober

Pluss content

Nå har han igjen blitt den store snakkisen. Ting har nemlig ikke gått på skinner siden han inntok sjefsstolen på Santiago Bernabéu. Real Madrid er nummer åtte i La Liga, har notert seg for sin verste måltørke i klubbens 116 år lange historie (481 minutter uten scoring), og det hele toppet seg med 1–2-tapet hjemme for Levante.

Hjemmepublikumet buet på spillerne og treneren etter kampen. Det sto stikk i strid med hva Barcelona-fansen gjorde da katalanerne slo Sevilla i den VG+ sendte kampen lørdag kveld:

Til tross for alt dette, Lopetegui sier at han ikke tenker på at han nå står i fare for å få sparken for andre gang på fire måneder.

– Jobben min? Det er det siste jeg tenker på akkurat nå, sier han, ifølge Marca.

les også

Bekreftet: Messi med brudd i armen – mister «El Clásico»

– Jeg må hjelpe spillerne. Vi har en viktig kamp på tirsdag, la han til, og siktet til Real Madrids Champions League-kamp mot Viktoria Plzen.

Marca melder også at Lopetegui var i et møte med Real Madrid-president Florentino Pérez etter Levante-tapet, og at Lopetegui forlot møtet «trygg på at han får beholde jobben».

les også

Eks-kommentator om Barcelonas utvikling: – Identiteten har forsvunnet

Den spanske avisen peker på et svakt overgangsvindu blant årsakene til at det har gått så dårlig med Real Madrid denne sesongen.

En annen spansk avis, AS, varter opp med en noe spenstig forside søndag. «Impotens», skriver de om Real Madrid, og nederst i det høyre hjørnet ser man en reklame for ereksjonssvikt:

AS: Slik ser den spanske avisen AS’ forside ut søndag. Foto: FAKSIMILE

Også AS skriver at Lopeteguis jobb henger i en tynn tråd.

Neste utfordring i La Liga for «Los Blancos» er El Clásico mot Barcelona, som vant 4–2 over Sevilla lørdag. Lørdagens eneste opptur for Lopetegui er faktum at Lionel Messi ble skadet i den kampen, og Barca har bekreftet at han mister El Clásico:

PS! Lørdag kunne du se Barcelona–Sevilla på VG+, og søndag kveld viser vi det italienske Milano-derbyet mellom Inter og Milan.

Les også

Mer om

  1. Spansk fotball
  2. Real Madrid CF

Flere artikler

  1. Spanske medier: Disse kan ta over Real Madrid-jobben

  2. Real Madrid satte måltørkerekord i pinlig hjemmetap

  3. Bekreftet: Lopetegui ferdig i Real Madrid

  4. Bale og Madrid-stjernene får huden full: – Tror de kan gjøre hva de vil

  5. Bekreftet: Messi med brudd i armen – mister «El Clásico»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder