KAN GÅ TIL DANMARK: FCK har sett på Harmeet Singh denne høsten, og nå meldes det om at overgangen kan skje allerede i januar-vinduet. Foto: Scanpix Foto:

- Solbakkens FCK jakter Singh

(VG Nett) Champions League-overraskelsen FCK skal ha sett seg ut Vålerengas Harmeet Singh (20) som sin nye midtbanespiller.

  • Karianne Nelly Skuseth
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Danske Ekstra Bladet mener Harmeet Singh kan dukke opp i garderoben i København allerede 10. januar.

I oktober meldte VG om at FCK hadde kikket på Singh denne høsten.

- Norges beste toveisspiller

Det er som erstatter for William Kvist at FCK vil hente Singh til klubben. Ekstra Bladet skriver at tanken vil være at Singh går i lære hos midtbanespilleren et halvår, før han tar over etter Kvists kontrakt løper ut til sommeren.

Les også: Solbakkens FCK ubeseiret gjennom hele høstsesongen

Singh blir beskrevet som en komplett midtbanespiller i den danske storavisen, som har snakket med sportsdirektør i VIF, Truls Haakonsen.

- Han er Norges beste toveisspiller, og er like god defensivt som offensivt. Vi spiller med vinger som ligger bredt, så han skal dekke et stort område som sentral midtbanespiller, og den oppgaven mestrer han godt, sier Haakonsen, som videre skryter uhemmet av Singhs offensive kvaliteter.

VGLIVE: Se Harmeet Singh på VG-børsen her!

- Offensivt er han utrolig ballsikker og har noen eminente tekniske ferdigheter, sier Haakonsen om en av Vålerengas mest sentrale spillere i 2010.

Klar for større klubber

Overfor Ekstra Bladet bekrefter Haakonsen at han en rekke ganger har møtt FCKs sjefsspeider på Ullevaal, men vil ikke kommentere hvorvidt Vålerenga har diskutert en Singh-overgang med den danske klubben.

- Det er ikke sånn at vi har lagt Singh ut for salg, for vi vil gjerne beholde ham i noen sesonger til. Men jeg mener definitivt at han er moden for større klubber enn vår, sier Haakonson.

Kommenterer ikke overgang

Ekstra Bladet har også snakket med Singhs agent, Jim Solbakken. Han vil ikke kommentere eventuelle samtaler med FCK.

- Jeg har ingen kommentarer til Harmeets fremtid, sier Solbakken til Ekstra Bladet.

Det samme svarer FCKs sportsdirektør, Carsten V. Jensen.

- Jeg kommenterer ikke kjøp og salg, men vi har som alltid en målsetning om ikke å komme svekket ut av overgangsvinduet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder