Nytt «MSN»-show: Messi, Suárez og Neymar har scoret 30 ligamål på 13 kamper

(Barcelona - Real Sociedad 4-0) Lionel Messi stanget og stanget, men også han, etter at Neymar og Luis Suárez hadde scoret tre, kunne notere seg for scoring da Barca valset over Sociedad.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

På overtid fikk han æren av å score sitt første ligamål på to måneder da han ble servert av lagkamerat Neymar. Enkelt kunne han trille ballen i mål, og hele Camp Nou applauderte sin yndling.

Før den tid hadde den argentinske teknikeren, som scoret to da Roma ble overkjørt i Champions League i midtuken, hatt marginene og treverket mot seg. Det hadde ikke Neymar og Luis Suárez.

Fikk du med deg? Skjelbred mener Mascherano er verdens beste spiller

Førstnevnte scoret sitt 13. ligamål før pause - og sitt 14. etter hvilen. Suárez dunket på sin side inn sitt 12. ligamål på volley i den første omgangen.

Katalanernes ledelse var aldri truet, men idet den andre omgangen gikk mot slutten var ikke bortelaget langt unna scoring. En strålende Claudio Bravo sørget imidlertid for at nullen ble holdt, og istedenfor Sociedad-redusering kom altså scoringen til Lionel Messi.

Den beryktede «MSN»-trioen, kalt den beste trioen som har snørt på seg skoene i den moderne fotballen, noterte seg med det for alle Barcelonas fire scoringer.

Totalt har de tre nettet 30 ganger i La Liga denne sesongen.

Neymar topper med sine 14, Luis Suárez står med 12 og Messi, som var ute lenge grunnet skade, står nå med fire scoringer på Barcelonas 13 ligakamper.

Les også: Derfor er Barcelonas «MSN» bedre enn Madrids «BBC»

30 LIGAMÅL: En feirende Luis Suárez står bokført med 12 ligamål, løpende bak står Neymar med 14 og i bakgrunnen til venstre er Lionel Messi med fire ligascoringer. Til sammen har de tre noterte seg for 30 av Barcelonas 33 ligamål denne sesongen. Foto: Albert Gea , Reuters

De tre har scoret 30 av lagets 33 ligamål. Marc Bartra, Thomas Vermaelen og Andrés Iniesta har scoret de tre siste. Sistnevnte noterte seg for scoring da erkerival Real Madrid ble nedsablet på Santiago Bernabéu.

PS! Manchester City, som slo Southampton 3-1 lørdag, har scoret flest i Premier League. Laget har 30 ligamål (like mange som Barcas stjernetrio) på 14 kamper (én kamp mer enn Barca). Scoringene deres er fordelt på 13 spillere.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder