GODE BUSSER: Andy Robertson og Jürgen Klopp etter seier mot Manchester United i desember 2018. Foto: CARL RECINE / X03807

Robertson om Barca-triumfen: Dette sa Klopp i garderoben

Andy Robertson (25) har forklart hvordan Jürgen Klopp klarte å snu nedturen i Barcelona til uvirkelig fest på Anfield.

Her er lørdagens oddstips!

Det er på theplayerstribune.com at Liverpool-backen har beskrevet med egne ord det som skjedde i garderoben etter 3–0-tapet på Camp Nou – og veien videre til 4–0-seier og avansement hjemme.

Robertson beskriver hvordan de var langt nede etter Lionel Messis magi på Camp Nou – og at Champions League-finalen i Madrid lørdag føltes langt unna:

– Selv om vi var i Barcelona, ​​kunne ikke Madrid ha føltes lenger unna. Så kom sjefen inn i garderoben, spratt rundt med sitt varemerke av et smil.

les også

Origi og Wijnaldum sørget for mirakelet på Anfield

– «Gutter, gutter, gutter!», sier han. «Vi er ikke det beste laget i verden. Nå vet dere det. Kanskje de er! Hvem bryr seg? Hvem bryr seg! Vi kan fortsatt slå det beste laget i verden. Kom igjen.

Andy Robertson beskriver hvordan dette øyeblikket «forandret alt for oss». Det var sjefen, Jürgen Klopp, som startet alt.

Lørdag er det ca. 13 millioner kroner i førstepremiepotten i Lotto. Husk å spille Lotto før kl. 18.00 på lørdag!

– Det kan ha tatt meg et sekund, eller kanskje hele flyet tilbake til Liverpool for å tro på ham, men i ettertid var det øyeblikket som forandret alt for oss. I fotball snakker alle alltid om tro. Hvert lag sier at de hadde det etter et comeback. Men det er ikke tilfelle på hver klubb. Det er bare ikke. Lederen, han starter alt.

Divock Origi sendte Liverpool i ledelsen allerede etter syv minutter på Anfield.

– Supporterne ble vanvittige. Jeg kunne ikke høre noe. Jeg husker bare at jeg så på Hendo, Milly og Virgil – de smilte knapt. De vinket bare mot publikum, som om de ville si «det kommer mer».

les også

City-kapteinen etter gullet: – Liverpool fortjente ikke å ende opp som tapere

Skotten minnes den lange veien fra oppveksten i Glasgow til Champions League-finalen.

– Jeg antar at denne kvelden vil gå inn i historien. Enhver som elsker denne klubben vil husker hvor de var, og hvem de så kampen sammen med. For meg personlig, det som gjorde det enda mer spesielt, var hvor jeg kom fra for å komme hit. Jeg visste hvor hardt det hadde vært, og jeg vet at hvis jeg hadde hørt på alle andre, så ville jeg ikke vært i nærheten av Anfield denne kveld – utenom kanskje som supporter.

Lørdag kommer Robertson etter alt å dømme til å spille når Tottenham er Liverpools motstander i Champions League-finalen i Madrid.

VGs tips: Liverpool-seier

Både Tottenham og Liverpool leverte smått utrolige kampvendinger i hver sin andre semifinale mot henholdsvis Ajax og Barcelona.

Men det er over tid Liverpool som imponert oss mest med 13 seirer på 14 siste kamper i alle turneringer. Tottenham har kun én seier på fem seneste matcher i alle turneringer. Og det er litt bekymringsfullt at Nord-London-klubben har tapt 9 av 11 siste bortekamper i alle turneringer.

Finaler lever som kjent sitt eget liv. Kanskje spesielt gjelder dette en Champions League-finale. Men Liverpool er svake favoritter her – særlig ettersom de vant 2–1 over Tottenham både hjemme og borte i den ordinære ligasesongen.

Vårt spillforslag er Liverpool-triumf til 1,90 i odds, spillestopp er kl. 20.55 og både TV2 og Viasat 4 viser storkampen.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder