VURDERER FRAMTIDEN: Ole Gunnar Solskjær har ikke gitt noe svar til Molde ennå på forslaget de har kommet med til forlenget kontrakt. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG

Molde bekrefter konkrete henvendelser rundt Solskjær

Molde-direktøren: - Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv

Molde-ledelsen har mottatt flere konkrete henvendelser om Ole Gunnar Solskjær (40) i høst. Selv har treneren gått i tenkeboksen.

  • Lillian Holden
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv. Og han har en standing i England som gjør at han ofte vil være en kandidat der, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Solskjær har en kontrakt med Molde som løper fram til sommeren 2014, men klubben har kommet med forslag til forlengelse av denne.

Et endelig svar fra Solskjær har de imidlertid ikke fått.

Linket til PL-klubber

Solskjær har hele tiden vært klar på at han har ambisjoner som trener som går utover de norske landegrensene. Han har flere ganger i løpet av de siste årene blitt linket til ulike Premier League-klubber.

MOLDE-DIREKTØR: Tarje Nordstrand Jacobsen. Foto: Hallgeir Vågnes, VG

Det har han blitt også den siste tiden. Både West Bromwich og Tottenham står uten ny manager, og Solskjær har av britisk presse blitt nevnt som mulig kandidat til begge.

Molde er forberedt på at Solskjær vil videre i karrieren, og dermed velger å takke nei til det kontraktsforslaget som de har presentert.

- Ja. Vi er forberedt på at det er et mulig scenario. Ole har vunnet tre titler på tre år i Molde. Det er opplagt at dette kan være god timing for ham hvis han vil videre i karrieren. Så åpne har vi vært i diskusjonene, sier Jacobsen.

Holder seg oppdatert

Solskjær har selv ikke uttalt seg om sin trenerframtid etter at han forsvant inn i tenkeboksen.

Nå har han riktignok fått en forlenget frist når det gjelder kontraktsforslaget fra Molde, men klubben er ikke interessert i å vente særlig langt inn i neste år før de får et endelig svar.

Jacobsen bekrefter overfor lokalavisen at Molde holder seg orientert i trenermarkedet for å eventuelt kunne erstatte Solskjær raskt dersom han velger å takke nei.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder