FRUSTRERT: Harmeet Singh ville gjerne bidra mot Spania i semifinalen i U21-EM. Her er han avbildet under en trening for en drøy uke siden. Foto: Erlend Aas, NTB Scanpix

Singh om lagkameratene: - Hadde høye skuldre og gjemte seg

Fikk ikke tillit mot Spania i semifinalen

Frustrert over ikke å kunne bidra

NETANYA/OSLO (VG Nett) Harmeet Singh (22) ble vraket fra startoppstillingen for tredje gang under U21-EM. Fra benken fikk han se lagkameratene slite mot turneringsfavoritt Spania.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Det verste er å sitte på benken og føle at du ikke kan gjøre noe med det som skjer der ute. I første omgang blir vi overkjørt, men hever oss i annen. Det virker som de blir slitne når vi blir bedre. Alt i alt er de bedre, vi har mye å lære, sier en skuffet Harmeet Singh til VG etter kampen.

22-åringen var selvskreven som indreløper eller midtbaneanker i kvaliken forut for mesterskapet, men ble vraket i åpningskampen mot Israel. Han ble byttet inn og berget et viktig poeng på overtid.

VG DIREKTE: Les referat fra Norges semifinale-exit

- Kan ikke gjemme seg

Etter Israel-kampen fortalte han til VG at han ville vise at vrakingen var feil. Mot England var han tilbake i startoppstillingen, før han igjen ble henvist til benken mot Italia - og mot Spania lørdag kveld.

- Ble Norge feige i første omgang?

- Det var mange som hadde høye skuldre og gjemte seg. I andre omgang begynte flere å vise seg frem som de kan. Man kan ikke gjemme seg når man møter et bra spansk lag, sier Singh, som fikk spørsmål om han var skuffet over å ikke starte.

- Ja, det er normalt. Jeg er alltid skuffet når jeg ikke starter og ikke er en del av laget, sier Singh.

- Jeg tar med meg mye positivt fra denne turneringen og scoret et fint mål som fikk oss langt i turneringa - og jeg var med på vinnerlaget som vant 3-1. Det sier seg selv at jeg er skuffet når jeg ikke kan være med å bidra.

- Blir det en fest senere?

- Ja vi burde være stolte over den bronsemedaljen vi får.

Står for laguttaket

At Tor Ole Skullerud har hatt hodebry, eller et såkalt «luksusproblem» med tanke på å ta ut et lag, er det ingen som har lagt skjul på i landslagsledelsen.

Norge mønstret en startellever mot Spania der flesteparten av spillerne var med å slå England 3-1. Unntakene var Singh, Håvard Nielsen og Thomas Rogne.

- Jeg står veldig støtt ved laguttaket, sier Skullerud til VG etter kampen.

Klasseforskjell? - Absolutt

KLASSEFORSKJELL: Det mener Valon Bersiha det var mellom Norges og Spanias U21-landslag. Her fra en kamp tidligere i mesterskapet. Foto: Afp

Valon Berisha kom inn for en skadet Stefan Johansen med ti minutter igjen på kampuret. Han fikk ikke til stort, men tar med seg en god opplevelse.

- Det var kjekt dette. Det var ikke så mange minutter da, men jeg fikk vist litt av mitt. Vi spiller en bra andre omgang.

- Var det klasseforskjell?

- Absolutt. De var utrolig gode. Det var vanskelig å få tak på de, sier Berisha, som vurderer en fest.

- Vi får se. Kanskje jeg skal slappe av.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder