Bærum-spiller fikk rødt kort for å rope «homo»: - Jeg angrer

(Sandnes Ulf-Bærum 3-2) Bærums Simen Juklerød (21) mistet
hodet i søndagens oppgjør mot Sandnes Ulf. Han ble provosert, ropte «homo» og fikk rødt kort for oppførselen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

- Jeg angrer på det jeg sa. Det var aldri meningen å støte ham eller noen andre. Det skjedde i kampens hete. Det var mye drittslenging, og så dro jeg det langt over streken, sier Juklerød til VG.

Han erkjenner at han kalte en motspiller for homo i OBOS-oppgjøret som endte 3-2 til Sandnes Ulf. Saken ble først omtalt av Stavanger Aftenblad, der Juklerød er sitert på at det ikke skulle vært rødt kort med tanke på måten han sa det på.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

- Det var ikke det jeg sa, men jeg føler at dommeren kunne gitt en advarsel før dette skjedde. Når man sier sånne ting, så bør man bli straffet. Dommeren gjør det riktige, sier Bærum-spilleren.

Les også:Demidov tok oppgjør på direkten - ble helten

Dommer Anders Gjemhus ønsket ikke å gå inn på hva som ble sagt, men han sier til Aftenbladet at han aldri var i tvil om det røde kortet. I NFFs spilleregler (på side 28) heter det at «fornærmede eller krenkende eller grovt språkbruk og/eller gestikulering medfører utvisning».

- Jeg tok med ballen fra midtbanen og blir sparket ned bakfra. Aksel Berget Skjølsvik mener jeg hadde filmet, og det kom mange kommentarer fra motspillere, sier Juklerød om hvorfor han ble provosert.

Bærum skriver på Twitter at de har nulltoleranse for slik ordbruk.

- Det skal ikke gjenta seg. Jeg forventer suspensjon i hvert fall i de neste to kampene, sier 21-åringen.

Les også:Her er Ronaldos ni røde kort

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder