BITRE TÅRER: Jon Dadi Bödvarsson gråter på skulderen til Indridi Sigurdsson mens Viking-trener Kjell Jonevret har det «veldig, veldig tungt». Foto: ,

Viking-Bödvarsson gråt av skuffelse

STAVANGER (VG) (Viking-Sarpsborg 08 0-1 eeo) Dette bildet forklarer Vikings skuffelse mer enn noen ord. Jon Dadi Bödvarsson gråter på skulderen til Indridi Sigurdsson.

– Jon Dadi ble veldig emosjonell og trengte støtte. Jeg måtte gi ham en skulder hvor han kunne få ut ting, sier Viking-kaptein Sigurdsson til VG.

Les også: Babylykkelig matchvinner

Bödvarsson har opplevd sin beste periode denne sesongen, har vært med å sende Island til EM og er klar for Kaiserslautern ved nyttår. Men drømmen om å avslutte Viking-tiden med cupfinale brast. Spissen fikk lite til og Viking kom aldri nærmere utligning enn Samuel Adegbenros stolpeskudd i ekstraomgangene.

– Jeg kan ikke forklare hvorfor vi tapte. Det var stang ut. Den største nedturen jeg har opplevd i Viking, sier Indridi Sigurdsson. 33-åringen har vært kledd i blått de siste syv sesongene.

– Men vi kan ikke gjør annet enn å komme over denne skuffelsen. Vi har fortsatt mye å spille om denne sesongen. Vi møter jo Rosenborg allerede søndag. Nå gjelder det å se veien videre, mener han.

Men det var ikke lett i kveld. Drømmefinalen mot Rosenborg gikk tapt. Viking har ikke spilt cupfinalen siden de slo Bryne 3-0 på Ullevaal i 2001 og nå vil det minst gå 15 år før den svært tradisjonsrike klubben får ryddet vekk cupspøkelset.

– Jeg tror jeg telte 8-2 i målsjanser. Jeg gratulerer Sarpsborg med cupfinalen, men synes veldig synd på mine egne spillere og supportere som mistet finalen. Det kjennes veldig, veldig tungt, sier den svenske treneren.

MÅ REISE SEG: Kjell Jonevret hjelper Jon Dadi Bödvarsson på bena etter den enorme skuffelsen. Foto: ,

Han var tett på da tårene tok Bödvarsson i minuttene etter kampslutt.

– Vi hadde en drøm. Nå er den borte. Slik er fotball, sier han.

Kjell Jonevret svarer på VGs spørsmål at han ikke tror Sarpsborg-tapet vil påvirke resten av sesongen. Viking ligger på 3. plass og mulighetene er gode for å ta klubbens første seriemedalje siden bronsen i 2007.

– Vi har veldig mye å spille for fortsatt, påstår Jonevret.

Det føltes bare ikke slik i kveld.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder