SKADET: Espen Børufsen fikk en skikkelig smell i kravebeinet mot Aalesund. Foto: Scanpix

Børufsen fikk skulderen ut av ledd

LA MANGA (VG) (Start - Aalesund 4-2) Det ble en smertefull siste kveld for Starts Espen Børufsen (25) på La Manga. Han fikk skulderen ut av ledd i en duell rett før pause - og forlot stadion med store smerter.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det gikk litt tid av 2. omgang, før Starts støtteapparat kunne fortelle at Børufsens skulder var brukket på plass igjen, og at kantspilleren slapp å tilbringe den siste kvelden på sykehus.

- Det var vondt å se på. Rolf hadde store smerter, sier kameraten og midtstopperen Jesper Mathisen.

Lå under 1-0

- Han blir med oss hjem torsdag, opplyser Starts sportssjef Rune Jakobsen.

Børufsen forlot banen på 1-0 til Aalesund, og med en corner igjen til pause. Fredrik Ulvestad hadde scoret på straffespark tidligere i omgangen. Men fra corneren, scoret islandske Gudmundur Kristjansson, på en retur etter avslutning fra Rolf Martin Vikstøl, i omgangens siste sekunder.

Like etter pause, var det Starts tur til å få straffespark, som Espen Hoff satte sikkert i mål til 2-1. Men Aalesund utlignet da Leke James fikk lov å stå alene på en corner fra Jo Nymo Matland. Keeper Håkon Opdal burde vært sjef i feltet i den situasjonen. 2-2.

Tabber

Men Aalesund fant ut at de skulle være gavmilde i sin siste kamp på La Manga. To tabber fra ellers så stødige Daniel Arnefjord, ga islandske Matthias Vilhjalmsson to sjanser - og han satte begge bak Sten Grytebust. Vilhjalmsson kom til Spania først tirsdag, på grunn av fødsel hjemme i Kristiansand, og feiret altså med to sene scoringer onsdag.

AaFK-trener Jan Jönsson gremmet seg over 2. omgangen, men valgte å se sånn på det:

- Skal vi først tabbe oss ut, så er det bedre at vi gjør det nå enn når serien starter, sier Jönsson.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder