OPPGITT: Jürgen Klopp er inne i sin verste periode som Liverpool-sjef. Her i forkant av 0–3-tapet for Wolverhampton.

Presset Klopp nektet å svare journalist: − Du vet hvorfor

Jürgen Klopp har aldri hatt en verre sesong som Liverpool-sjef. Etter 0–3-tapet for Wolverhampton tok tyskeren ut noe av frustrasjonen på velkjent Liverpool-journalist.

Publisert:

Pressekonferansen etter nederlaget mot Wolverhampton, der tyskeren ble hånet av hjemmefansen, startet uten de store kontroversene. En resignert Klopp oppsummerte kampen som en stor skuffelse og kalte det første kvarteret for «grusomt».

Men så tok seansen en smått absurd vending, da The Athletic-journalist James Pearce spurte om Liverpool-laget har et psykologisk problem i oppladning og gjennomføring av kamper:

– Er det et mentalt problem? Vurderer du å endre hvordan laget forbereder seg til kamper, spør Pearce

– Jeg syntes det er vanskelig å snakke med deg, om jeg skal være ærlig, sier Klopp i retning Pearce, før han fortsetter:

– Du vet hvorfor. Det er på grunn av alle tingene du har skrevet om oss. Så dersom noen andre vil stille meg det samme spørsmålet så kan jeg svare, sier Klopp avfeiende.

Den merkelige situasjonen ble avsluttet med at 55-åringen ba om å få stilt det samme spørsmålet av noen andre i rommet, hvorpå tyskeren kom med et svar.

Liverpool-sjefens avgjørelse om å ikke svare på spørsmålet fra Pearce har fått flere til å lure på hva som ligger bak. Pearce er ansatt som Liverpool-journalist i The Athletic, og har tidligere jobbet for Liverpool Echo.

Den siste uken har han blant annet publisert en sak om hvordan Liverpools mangel på overganger på deadline day gjør jobben til Klopp vanskeligere.

Etter pressekonferansen la Pearce ut dette på Twitter:

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no