Riise er pessimistisk

Selv om landslagslegen tviler på at John Arne Riise har strekk, sier Liverpool-stjernen selv at han er pessimistisk med tanke på å rekke Italia-kampen.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

VIL VENTE: John Arne Riise vil bruke en annen forfatter når han en gang skal gi ut bok.

Også på Gardermoen stimlet folk sammen for å få en bit av en av Liverpool-helten fra finalen mot Milan i Istanbul. Riise spilte med det som kan ha vært en strekkskade i over en time.

Strekk på Gerrard- innlegget
Jeg fikk den da jeg la inn til den første scoringen, sa Riise.

Landslagslege Thor Einar Andersen har tidligere uttalt at han tviler på om Riise har en strekkskade. Mandag kommer Riise til undersøkelse hos Andersen, og da kommer svaret også.

Selv håper Riise på det beste med tanke på Norges VM-kvalifiseringskamp mot Italia på Ullevaal stadion lørdag i neste uke.

- Jeg vil være optimistisk også. Det er en kamp jeg vil ha med meg, og formen er jo også god, la han til.

Ny kontrakt?
Noen dager hvile og noen dager lett trening er trolig den medisin som vil få Riise på banen 4. juni.

Han mente det ikke ville være noe problem å omstille seg til en ny storkamp. Det trodde heller ikke hans rådgiver Einar Baardsen.

- Han er meget flink til å omstille seg. Kampen i Istanbul er historie. Nå er det Italia som teller, sa Baardsen, som om to tre uker reiser til Liverpool for å snakke med manager Rafael Benitez.

Liverpools kontrakt med Riise gjelder for to sesonger til, men manageren ønsker alt nå å snakke om det som skal skje etter den tid.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder