RØPER LITE OM FREMTIDEN: Erling Knudtzons (t.h) kontrakt med Lillestrøm går ut etter sesongen. 29-åringen vil ikke si noe om hva han tenker om fremtiden. Her fra møtet med Stabæk 30. april.
RØPER LITE OM FREMTIDEN: Erling Knudtzons (t.h) kontrakt med Lillestrøm går ut etter sesongen. 29-åringen vil ikke si noe om hva han tenker om fremtiden. Her fra møtet med Stabæk 30. april. Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Knudtzon holder LSK på vent: – Vi prater sammen

Lillestrøm-trener Arne Erlandsen (58) håper han skal være en viktig spiller for Lillestrøm i årene fremover. Men Erling Knudtzon (29) har bedt om tid før han tar en avgjørelse om fremtiden.

Publisert:

– Vi prater sammen hele tiden, sier Knudtzon til VG etter Lillestrøms 2–3-tap for Stabæk.

29-åringens kontrakt med romeriksklubben går ut ved nyttår.

– Hvordan er dialogen med Lillestrøm?

– Det er ikke så mye mer å si enn at vi prater sammen, svarer Knudtzon kort.

Erlandsen: – Vil alltid ha med de beste

Lillestrøm har gitt 29-åringen et tilbud om ny kontrakt, men partene har fremdeles ikke kommet til enighet om en eventuell signering.

– Erling har gitt oss beskjed om at han ønsker å tenke seg godt om før han tar en avgjørelse om fremtiden. Det respekterer vi selvfølgelig, sier Simon Mesfin, sportssjef i Lillestrøm, til VG.

Se alle kampene i Eliteserien direkte på Eurosport Player (redaksjonelt samarbeid)

Klubben ønsker å ha med seg den lynkjappe 29-åringen videre.

– Trenere vil alltid ha med seg de beste spillerne, men dette kan du ikke spørre meg om. Erling har gjort en kjempejobb for Lillestrøm så lenge jeg har vært her, og han er en kjekk kar, sier LSK-trener Arne Erlandsen.

– Det er klart vi håper at Erling fortsatt skal være en viktig spiller for Lillestrøm i mange år fremover. Han er en kontinuitetsbærer som jeg føler er viktig, men det er selvsagt andre aspekter ved dette som jeg ikke styrer.

Ingen deadline

Sportssjef Mesfin sier de har hatt «en god og konstruktiv dialog» med Knudtzon og hans agent siden de la det første kontraktstilbudet på bordet i fjor, men vet ikke når de kan forvente et avgjørelse fra 29-åringen.

– Vi har pratet sammen underveis og justert litt på avtalen etterhvert. Det er ikke satt noen deadline for når vi vil ha en avgjørelse. Erling har kontrakt med oss ut året. Vi holder dialogen gående, sier Mesfin.

Selv røper Knudtzon lite om hva han tenker om fremtiden.

– Ønsker du å være med videre i Lillestrøm?

– Jeg er glad i Lillestrøm. Det vet alle, sier 29-åringen kort.

VG har ikke lyktes i å komme i kontakt med Erling Knudtzons agent Stig Lillejord.

Publisert: