FORLATER BRANN: Erik Huseklepp sammen med trener Lars Arne Nilsen under en bortekamp mot Stabæk i sommer. Foto: Audun Braastad NTB scanpix

Huseklepp ferdig i Brann

Brann og Erik Huseklepp blir ikke enige om en ny kontrakt for 31-åringen. Nå har partene avsluttet forhandlingene.

  • NTB
Publisert:

– Vi har tilbudt ham en kontrakt, men vi har ikke kommet til enighet. Nå har begge parter bestemt seg for å avslutte samtalene. Vi er enige om at vi ikke blir enige, bekrefter Branns sportssjef Rune Soltvedt til BA.

Brann har tilbudt Huseklepp en ettårsavtale med mulighet for forlengelse. Huseklepp ønsker seg en kontrakt av lengre varighet.

– Erik er et ikon i Brann, og vi ville jo ha ham med videre. Vi tilbød ham en kontrakt. Samtidig er dette valg vi må ta uansett spiller. Utviklingen hans har ikke vært som vi ønsket, og han har en alder som også spiller inn. Vi er nødt til å ta de valgene vi mener er rett for klubben, sier Soltvedt.

Les også: Slik har Huseklepp forvandlet seg

Periode to i Bergen

– Jeg prøver å jobbe på videre. Det eneste fokuset jeg har er å jobbe hardt for Brann ut denne sesongen, sier Huseklepp til Bergensavisen.

31-åringen er inne i sin andre periode som Brann-spiller. Han kom fra Fyllingen og 2. divisjon og var innom Bari, Portsmouth og Birmingham før han flyttet tilbake til Bergen.

– Jeg ønsker å spille fotball, og har følt meg i god form lenge nå. Men jeg får ikke sjansen. Jeg elsker Brann, hele klubben og alle supporterne. Det er det beste stedet jeg har spilt. Men jeg elsker også å spille fotball, så får vi se om jeg klarer å kjempe meg inn i laget igjen, sier Huseklepp.

Usikker fremtid

Han ønsker ikke å kommentere om han er skuffet over kun å bli tilbud en ettårskontrakt, men sier det er vanskelig å vise at han fortjenter en lengre avtale med lite spilletid.

– Jeg har kontrakt ut sesongen, og det er det som er fokuset mitt. Jeg gir alltid 100 prosent. Jeg tenker ikke så mye på det, sånn set. Vi er med i medaljekampen, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å bidra til at vi henger med. Hva som kommer i 2017 vet jeg ingenting om. Igjen: Fokuset mitt ligger her og nå, i Brann.

Så du denne? Huseklepp: – For meg er det ikke noe sted det er bedre å være

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder