ØNSKET I BUNDESLIGA: Valon Berisha (t.v.) og Harmeet Singh kan forsvinne til Hannover til sommeren. Her er duoen før en landskamp mot Thailand i jannuar i år. Foto: Scanpix

Tysk klubb jager to eliteserietalenter

Hannover vurderer å legge inn bud på både Berisha og Singh

(VG Nett) Bundesligaklubben Hannover kan komme til å legge inn bud på både Vålerenga-spiller Harmeet Singh (21) og Vikings Valon Berisha (19) i løpet av kort tid.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Etter det VG Nett erfarer er den tyske klubben interessert i en dobbeltovergang når overgangsvinduet åpner til sommeren.

Speidere fra Hannover har fulgt både Singh og Berisha i det siste.

Men under de to siste kampene til Vålerenga, samt Vikings møte med Molde, valgte sportsdirektør Jörg Schmadtke selv å reise til Norge for å ta de to i nærmere øyesyn.

Hannover-sjefen har åpenbart likt det han har blitt servert. Han har allerede norske Mohammed «Moa» Abdellaoue i stallen sin.

Jim Solbakken fungerer som agent for både Berisha og Singh.

ØNSKER NORSK TALENTDUO: Hannovers sportsdirektør Jörg Schmadtke. Foto: Hans Chr. Hansson / VG

- Det er ikke noen hemmelighet at det er interesse rundt de to spillerne. Men utover kan det kan jeg ikke nevne konkrete klubber, sier han til VG Nett.

Berishas kontrakt med Viking går ut etter neste sesong, mens Singh er inne i sitt siste kontraktsår med Vålerenga. Han har ikke ønsket å forlenge denne avtalen. Dette har gjort vinteren i osloklubben spesiell:

For trener Martin Andresen har vært klar på at han priorterer andre spillere dersom han mener at disse holder samme nivå som Singh. I det siste har imidlertid midtbanespilleren imponert stort, og karret til seg en plass i startelleveren til VIF.

VG Nett skrev på mandag at både Heerenveen og Feyenoord er interessert i Singh. Heerenveen skal etter det VG Nett erfarer ha gitt beskjed om at et bud kan være på vei.

Den nederlandske klubben har antydet en sum rundt seks millioner kroner for 21-åringen.

PS! Berisha ligger i øyeblikket på en delt 70. plass på VG-børsen, med et snitt på 4,75 etter fire kamper. Harmeet Singh innehar en delt 5. plass med et snitt på solide 6,0. Se hele VG-børsen her.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder