TIL NEDERLAND: Harmeet Singh reiser tirsdag til Nederland for å gjennomføre en medisinsk sjekk og forhandle om sin personlige kontrakt med Feyenoord. Foto: Marius Vik, VG
TIL NEDERLAND: Harmeet Singh reiser tirsdag til Nederland for å gjennomføre en medisinsk sjekk og forhandle om sin personlige kontrakt med Feyenoord. Foto: Marius Vik, VG

VIF og Feyenoord enige om Singh-overgang

FOTBALL

(VG Nett) Harmeet Singh (21) ble henvist til tribunen da Vålerenga møtte AaFK mandag kveld. Like etter kampslutt offentliggjorde klubben at de er enige med Feyenoord om en overgang.

  • Knut Arne Hansen
Publisert: Oppdatert: 02.07.12 23:27

Det er Vålerenga som skriver på sin hjemmeside at de er enig med den nederlandske klubben om en overgang.

Singh reiser til Nederland for den medisinske sjekken, samt forhandle om sin personlige kontrakt tirsdag. Feyenoord ble nummer to i Eredivisie sist sesong, seks poeng bak Ajax som ble seriemestre.

- Jeg hørte om interessen for et par dager siden, men viste ikke om budet før jeg leste det i kveld. Fortsatt er jeg Vålerenga-spiller, og ingen ting er avgjort ennå, sa Singh til VG Nett etter kveldens kamp mot AaFK.

Spillerens agent Jim Solbakken bekreftet også overfor VG Nett tidligere i kveld at det var en positiv dialog mellom klubbene.

- Det er en positiv dialog mellom klubbene. Som alltid handler dette om penger, men forhåpentligvis klarer de å bli enige utover kvelden, sa Solbakken.

Ifølge TV 2 skal overgangssummen være på rundt 3,5 millioner kroner.

Satt på tribunen

Da Vålerenga spilte 0-0 mot Aalesund tidligere i kveld satt Singh på tribunen.

- Det er fordi vi tar ut den troppen som er best rustet for å ta tre poeng. Det å være fotballspiller handler om fokus, om å være opptatt av lagkamerater og at vi sammen skal vinne og om fotballferdigheter, sa Andresen før kampen, ifølge NTB.

Singh fikk sin eliteseriedebut for Vålerenga i 2008, og har spilt 120 A-lagskamper for Vålerenga. Han har også vært med å ta både cupgull og seriegull med hovedstadsklubben.

Rydder opp

Etter at det i forrige uke ble klart at Martin Andresen blir værende som Vålerenga-trener til tross for manglende sportslige resultater, skrev VG Nett at flere spillere var på vei bort fra Vålerenga.

Nå tyder alt på at Singh blir førstemann ut av dørene på Valle, mens etter det VG Nett erfarer skal også Dawda Leigh og mindre profilerte spillere som Abdurahim «Ibba» Laajab og Sidoine «Sid» Oussou også snart være historie på Valle.

Singh har lenge vært klar på at han ikke ønsket å forlenge kontrakten som går ut etter årets sesong, og før helgen sa han følgende:

- Kommer det noe fristende fra utlandet, er det noe jeg har lyst til å gjøre. Vi får se hva som skjer.

Her kan du lese mer om