PÅ VEI HJEM: VG Nett møtte John Carew utenfor hotellet, like etter at det ble klart at overgangen til Inter ikke ble noe av. Foto: Fredrik Solstad, VG

Inter-vraket Carew: - Et stykke unna toppform

Inter: - Vi vil takke Carew for hans engasjement og profesjonalitet

MILANO/OSLO (VG Nett) John Carew (33) ender likevel ikke opp i Inter. Overgangen brøt sammen på grunn av nordmannens form.

- Jeg er veldig smigret over å ha fått muligheten til å komme hit og snakke med Inter. De hadde nok en idé om at jeg skulle bli klar litt før det jeg kommer til å bli. Jeg tror kanskje ikke det er noen vits at jeg er her, for jeg hadde kanskje blitt klar til å spille de fire-fem siste kampene, så jeg tror vi lar den ligge for denne gangen, sier Carew til VG Nett.

Lysten tilbake

VG Nett møtte Carew utenfor hans hotell Melia Milano Hotell i Italia etter at overgangen brøt sammen.

- Fant de noen skader eller noe sånn?

- Nei, litt rusk har jeg jo etter å ha spilt fotball i mange år. Men ingenting som hindrer meg eller er noe annerledes enn de siste fire-fem årene. Problemet er nok at jeg er et stykke unna toppform akkurat nå, og hvis jeg skal komme hit skal jeg gjøre en god jobb. Jeg har ikke lyst til å bare lunte rundt her og ikke blir klar før neste sesong.

- Har du fått lysten tilbake?

- Ja, jeg har jo det. Men jeg har også veldig mye å henge fingrene i. Prosjekter utover sommeren og sånn. Jeg skal ikke si jeg ikke kommer til å spille fotball igjen, jeg har ikke avskrevet karrieren ennå. Dette hadde passet veldig bra, jeg har en del prosjekter i juni, juli og august, så to måneder her hadde passet. Det var ikke i veien for det jeg har fremover, sier Carew til VG Nett.

I går landet nordmannen i Milano for å møte ledelsen i Inter.

Da kunne ikke nordmannen si mye til VG Nett, som møtte ham på flyplassen.

Senere tirsdag kveld siterte italienske medier president Massimo Moratti på at Carew hadde 15 dager på seg til å overbevise.

VG Nett var til stede på treningsanlegget Angelo Moratti Sports Center, og kunne gjennom den grønne gjerdet som strekker seg rundt hele banen se at ingen Carew var blant inter-spillerne som gjennomførte økten onsdag ettermiddag.

Klubben takker Carew

Kilder tett på klubben sier at de fant ingenting galt på den medisinske testen, men at klubben mener Carews form skal ha vært så dårlig at de ikke tror han ikke ville komme i god nok form til Serie A-fotball på kun to uker.

- Inter er en fantastisk klubb, så om jeg skulle fortsette, hadde det vært et fint sted å avslutte karrieren. Men jeg vil gjøre ting godt når jeg er her, for klubben sin del og min del er det viktig. Og jeg må være ærlig overfor klubben og si de tingene jeg har sagt, og en av de er at jeg vil ikke være klar før nærmere slutten av sesongen.

- Først da vil jeg være i god nok form til å gjøre noe for laget som betyr noe. Og det ville jeg sikkert klart, men de hadde nok sett meg i god form litt tidligere, for det er bare 14 kamper igjen, sier Carew.

33-åringen har ikke spilt obligatoriske kamper siden han forlot West Ham i fjor sommer.

- Har du flere filminnspillinger på gang?

- Ja, for eksempel. Man skal ikke se bort fra det. Jeg sa prosjekter, og at de realiserer er jo alltids en jobb det og.

- Er du mer lysten på film enn fotball?

- Vi får se. Jeg har lyst til å holde på med begge deler, men akkurat nå må jeg forholde meg til det som er realitetene og det er at jeg ikke skal være her nå. Det er litt leit, for jeg vet det var mange som var veldig glade og engasjerte og syntes det var morsomt med Inter-nyheten. Så det ble litt ekstra hype.

- Det beste hadde vært å gjort dette i stillhet, og sagt om jeg skulle bli her eller ikke uten at så mange ble så veldig, veldig glad på forhånd, før noe var avgjort. Så det er litt synd, for det er sikkert noen som ble litt skuffet.

I en uttalelse fra klubben på dens nettsider heter det at de tror det ville tatt for lang tid å trene ham opp til kampform.

- Vi vil gjerne takke Carew for stort engasjement og hans profesjonalitet, skriver Inter.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder