RØK ANKELEN: Her, i kampen mot Manchester United, går det galt for Jack Wilshere. Han takles rett i ankelen av Uniteds Paddy McNair.
RØK ANKELEN: Her, i kampen mot Manchester United, går det galt for Jack Wilshere. Han takles rett i ankelen av Uniteds Paddy McNair. Foto:Shaun Botterill,

Jack Wilshere langer ut mot tabloidavis

Publisert:

Del saken på:

Lenken er kopiert
FOTBALL

Arsenals skadeplagede midtbanespiller er alt annet enn fornøyd med hvordan tabloidavisen The Mirror gjør narr av ham etter en ny ankelskade.

Deres artikkel om 11 ting som er sterkere enn Jack Wilsheres (22) ankler falt så absolutt ikke i smak hos spilleren selv.

– Vi vet alle at media liker å prate tull, ikke alle riktignok, men flesteparten. Jeg tåler det meste, men etter å ha sett artikkelen til The Mirror som sier at jeg har verdens mest porøse ankler… De vet tydelig ikke hva porøs betyr, og dette bildet viser tydelig hvordan de fleste ville ha brukket ankelen hvis de ble taklet slik. Heldigvis har jeg «løse ledd», og ikke «porøse ankler» og bare skadet leddbåndet, skriver Wilshere på sin Instagram-konto.

Teksten står til et bilde som viser hvordan han ble taklet av Paddy McNair under forrige rundes kamp mot Manchester United, og er videre hashtagget med «tåpe» og «få faktaene på plass», tydelig rettet mot The Mirrors skribent Richard Innes.

VG DIREKTE: 13.45: W.B.A. - Arsenal | 16.00: Burnley - Aston Villa | Liverpool - Stoke | Manchester United - Hull | QPR - Leicester | Swansea - Crystal Palace | West Ham - Newcastle | 18.30: Sunderland - Chelsea

Innes brukte nemlig en artikkel på å liste opp diverse ting som han mente var sterkere enn Wilsheres ankler. Storbritannias økonomi, eggeskall, Cristiano Ronaldos overleppe og Simon Mignolet sine håndledd er blant de 11 tingene, men forsøket på å være morsom ble ikke godt mottatt hos Arsenal-spilleren.

– Her er et (bilde) til for deg. Vær så god, prøv å bestride det jeg sier, late journalist, skriver Wilshere ved siden av et nytt bilde av taklingen.

Han har akkurat blitt operert i ankelen, og midtbanespilleren er bekreftet ute i tre måneder.

Wenger: - Uflaks

Han bare én av mange skader som Arsenal må hanskes med for tiden. Yaya Sanogo, Mikel Arteta og nevnte Wilshere er de siste på Arsène Wengers skadeliste, og til kampen mot West Bromwich har Wenger hele 10 mann på skadelisten.

– Vi har hatt skikkelig uflaks med tanke på skader, men hva kan vi gjøre med det? Ikke mye, sier franskmannen ifølge The Guardian.

Mathieu Debuchy, Mesut Özil, David Ospina, Theo Walcott, Wojciech Szczesny og Serge Gnabry er de andre som er uaktuelle for Arsenal til helgens kamp, og også Danny Welbeck er usikker.

– Skadesituasjonen er et problem fordi vi har mange kamper framover, sier Arsenal-manageren.

Denne artikkelen handler om