TIDLIGERE VENNER: Ole Gunnar Solskjær får et klapp på skulderen av Vincent Tan etter at Cardiff hadde tapt 1-2 mot Chelsea forrige sesong i Premier League. Foto:Nina Eirin Rangøy,VG

Uenighet om Solskjærs Cardiff-avtale

Rådgiver Solbakken: - Ole Gunnar snakker ikke offentlig før det er enighet

Ole Gunnar Solskjær (41) kommer ikke til å uttale seg om det dramatiske bruddet med Cardiff før han er kommet til enighet med klubbeiere Vincent Tan.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det var i forrige uke at Solskjær forsvant ut av den walisiske Championship-klubben. Han fikk 259 dager som manager, som inneholdt nedrykk fra Premier League, og en stusselig 17. plass i Championship etter åtte poeng på syv kamper.

Det er en del av avtalen mellom Solskjær og Tan at avgangen - ut over det som har stått i pressemeldinger - ikke skal kommenteres offentlig før partene har kommet til enighet om en sluttavtale.

Avventer

- Ole Gunnar har hatt lyst til å kommentere saken i pressen, men han overholder det som står i avtalen, og ødelegger ikke det som allerede er inngått, sier Jim Solbakken, som er Solskjærs personlige rådgiver.

Han ønsker ikke å spekulere i når avtalen er på plass.

Etter hva VG forstår kan det ta tid. I verste fall flere måneder. For tiden skal det være advokater som tar seg av samtalene. Etter det VG kjenner til, er det fortsatt punkter de ikke har klart å enes om.

Wales Online meldte i forrige uke at Solskjær forhandlet med klubbens styreformann Mehmet Dalman om en sluttsum på omlag 30 millioner kroner.

I den offisielle pressemeldingen etter bruddet med Cardiff beklaget Solskjær at han og klubben hadde ulik filosofi og at han derfor bestemte seg for å tre til side.

Hjemme igjen

Etter hva VG forstår har Solskjær og kona Silje, og parets tre barn flyttet hjem til Kristiansund og familiens flotte enebolig, hvor den gamle Manchester United-stjernen avventer neste trekk.

Han skal ikke ha mistet lysten på en videre trenerkarrieren etter fiaskoen i Cardiff. Tvert om. Solskjær skal være mer inspirert og motivert enn noen gang.

Etter at nyheten om Solskjærs avgang sprakk for en uke siden har nedturen fortsatt for Cardiff. Klubbens midlertidige manager Scott Young raser mot spillerne etter pinlige 0-3 for Championship-kollega Bournemouth i ligacupen tirsdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder