Christian Panucci til VG Nett: - Riise blir en suksess i Roma

OBERWALTERSDORF (VG Nett) Den italienske Roma-stjernen Christian Panucci mener John Arne Riise passer godt inn i Roma og italiensk fotball.

Panucci og Riise var lagkamerater i Monaco i 2001, da italieneren var på utlån fra Inter. Han rakk å la seg imponere av nordmannen, som da bare var 20 år.

- Jeg husker han godt fra da vi spilte sammen. Han er en god spiller, sier Panucci.

Se også:Italia er Spanias marerittmotstander

Roma-backen, som sammen med det italienske landslaget forbereder seg til søndagens EM-kvartfinale mot Spania, var i strålende humør på dagens pressekonferanse i Oberwaltersdorf utenfor Wien.

Applaus for engelsk-uttale

Etter å ha besvart samtlige spørsmål på italiensk, tok han mot til seg å prøve på engelsk da VG Nett stilte ham spørsmål om Riises overgang til Roma.

- Jeg tror han blir en suksess. Roma er et teknisk lag, og jeg synes Riise er sterk og spiller godt. Han er perfekt for oss, sier Panucci.

Deretter fik han applaus fra de italienske journalistene for på sporty vis å ha gjort seg forstått for de 5-6 journalistene fra andre europeiske land.

Selv sier John Arne Riise at han allerede har funnet seg godt til rette i Italia.

- Jeg har bare akkurat kommet hit, men jeg føler meg umiddelbart hjemme. Byen er veldig vakker, og været er strålende - det er varmt selv ni om morgenen, sa Riise til Liverpools hjemmeside etter at overgangen til Roma var i orden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder