Lukaku klar for Manchester United

Manchester United melder på Twitter at de er enige med Everton om overgangssummen for Romelu Lukaku (24).

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

#MUFC er glade for å annonsere at det er blitt enighet med Everton om betalingen for overgangen til Romelu Lukaku. Bare medisinske testen og personlige betingelser gjenstår, skriver Manchester United på Twitter lørdag morgen.

Flere engelske medier skrev fredag at Manchester United skal betale Everton 800 millioner for den belgiske spissen.

Dermed blir José Mourinho og Lukaku i samme klubb igjen. Lukaku fikk ikke sjansen på Chelseas førstelag sommeren for tre år siden. Men nå er det tydelig at Mourinho har andre planer for 24-åringen som scoret 25 mål for Everton i Premier League forrige sesong.

Chelsea forsøkte seg

Sky Sports meldte fredag kveld at Chelsea forsøkte å snappe Lukaku helt på oppløpssiden foran Manchester United. Chelsea skal ha kommet med det samme økonomiske tilbudet som rivalen.

Sky Sports skriver videre at følelsen på Stamford Bridge var at Lukaku ville tilbake dit, men at agenten hans, Mino Raiola, ville at han skulle bli Manchester United-spiller. Lukaku ble kjøpt for rundt 200 millioner fra Anderlecht til Chelsea i 2011.

Arrestert etter festbråk i Los Angeles

24-åringen er nå i Los Angeles sammen med Paul Pogba. Sistnevnte ble verdens dyreste fotballspiller da han signerte for Manchester United i fjor. Her kan du lese hva klubben måtte betale for ham.

Lukaku har i følge TMZ leid et hus i Beverly Hills. Forrige søndag fikk han besøk av politiet seks ganger etter naboklager på grunn av høy lyd fra en stor fest på dagtid.

Politiet skal ha bedt dem dempe seg, men på det sjette besøket bestemte politiet seg for å arrestere Lukaku for ordensforstyrrelser skriver TMZ.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder