Her stråler syriske Zaid (7) sammen med Ronaldo

TV-bildene av en gråtende Zaid (7) som havnet under faren
sin da en ungarsk kamerakvinne spente ben på flere flyktninger, gikk verden over for et par uker siden. I dag ble den lille gutten tatt godt vare på av selveste Cristiano Ronaldo (30).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

BLE YDMYKET: Osama Abdul Mohsen blir spent ben på av den ungarske kamerakvinnen, og faller over sønnen Zaid. Foto: Marko Djurica , Reuters

Livet har tatt en dramatisk vending for den syriske flyktningfamilien. TV-bildene fra Ungarn, der journalisten Petra Laszlo sparket til flere flyktninger som løp fra politiet, gikk verden over.

Det gikk verst ut over en eldre mann som løp med et gråtende barn på armen. Han snublet og falt over barnet etter at Laszlo hadde spent ben på ham.

Bildespesial: Her sparker hun løpende flyktninger

Kvinnen fikk sparken fra jobben, og etter hvert ble det kjent at mannen var Osama Abdul Mohsen, som hadde jobbet som fotballtrener før han flyktet fra Syria.

Kamerakvinnen: – Noe i meg klikket

TATT I MKOT I MADRID: Osama Abdul Mohsen og eldstesønn Mohammad hilser på Real Madrid-direktør Emilio Butragueno før kampen mot Granada i dag. Foto: Javier Soriano , Afp

Han ble sporet opp i Tyskland og invitert til å jobbe for et fotballakademi i Getafe like utenfor Madrid.

Tidligere denne uken kom familien til den spanske hovedstaden, og siden da har livet artet seg som et lite eventyr.

Det toppet seg i dag da de var til stede på Real Madrid mot Grenada på Santiago Bernabeu.

Mens pappa Osama Abdul Mohsen satt på tribunen sammen med storebror Mohammad, så var syvåringen Zaid ute på gresset – hånd i hånd med Ronaldo.

Og skal vi tolke ansiktsuttrykket til Zaid, så var det en stor opplevelse. Han strålte på vei ut på banen og var et eneste stort glis mens han sto side om side med den portugisiske superstjernen.

Karim Benzema scoret kampens eneste mål da han headet i inn et overlegg fra Isco da 54 minutter var spilt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder