SLITESEIER: Ole Gunnar Solskjær var ikke spesielt fornøyd med prestasjonen til laget sitt etter 2–1 over Watford. Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters

Solskjær reagerte på kritisk spørsmål: – Hva mener du?

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Watford 2–1) Ole Gunnar Solskjær (46) var ikke imponert da han fikk spørsmål om laget hans ikke burde dominere i større grad mot «et lag som Watford».

– Hva mener du med «mot et lag som Watford», svarer Solskjær syrlig på pressekonferansen etter 2–1-seieren før han fortsetter:

– Watford er et godt lag. De spiller semifinale i FA-cupen og har noen veldig gode spillere. De er gode på kontringer også. Jeg tror ballbesittelsen var 50–50. Sjansestatistikken var også jevn, kanskje de hadde noen flere skudd enn oss. Jeg synes ikke du gir dem ekte respekt her, for de er et godt lag. Sammen med Wolverhampton er de det beste laget utenfor topp seks.

les også

Sliteseier for Solskjærs United: – Vi var forferdelige

United hadde 52 prosent ballbesittelse, men Watford fyrte av desidert flest skudd med 20 mot Uniteds åtte. Likevel var det Solskjærs menn som, takket være scoringer av Marcus Rashford og Anthony Martial, stakk av med seieren.

– Selvfølgelig skulle man gjerne dominert, men det klarte vi ikke. Vi var litt for slurvete etter landslagspausen og klarte ikke å komme i gang, men vi fikk tre poeng, sier Solskjær etter kampen du kan se høydepunktene fra her:

Uniteds venstreback Luke Shaw mener laget var «forferdelig» i andre omgang, og selv om han ikke bruker like sterke ord, er det tydelig at Solskjær ikke er overbegeistret over prestasjonen i sin første kamp som permanent Manchester United-manager.

– Godt oppsummert, svarte han på spørsmål om han var «fornøyd med resultatet, men ikke prestasjonen».

– De første 20 minuttene var så trege og slurvete. Du kunne se at spillerne har vært ute med skader eller vært på landslagssamling. Vi har ikke hatt muligheten til å trene dem så mye. Det er en av de kampene etter en landslagspause: Du gleder deg, men du vet at det kan være et bananskall, sier Solskjær.

les også

Eksperter spår milliardfest for Solskjær – her er spillerne United kan hente

Nordmannen liker vanligvis å vente til andre omgang før han virkelig tar tak langs sidelinjen, men mot Watford var han raskt oppe av setet sitt for å gi spillerne instruksjoner, tydelig misfornøyd med tingenes tilstand.

– Vi måtte endre det litt, for vi kom oss ikke inn i kampen. Vi lot dem løpe rett gjennom oss. Vi justerte litt på taktikken, og jeg føler at vi fikk nytte av det. Men de satte oss under press og spilte bra, sier Solskjær til VG.

– Føltes det annerledes for deg å lede kampen i dag, nå som du er permanent manager?

– Ikke egentlig. Fokuset er alltid neste kamp. Men vi som et lag følte at det var en ny start etter skuffelsen mot Wolverhampton og landslagspausen. Det var nesten som om det var første serierunde. Vi har satt oss mål for de siste syv kampene i ligaen og klarte å ta en seier. Alle vet at vi kan prestere bedre, men du kan ikke få mer enn tre poeng, sier Solskjær.

les også

Ole Gunnar Solskjær i stort VG-intervju: – Føler meg mye mer hjemme enn jeg noen gang har gjort

Pluss content

Watfords manager Javi Gracia sier at tapet mot United er «vanskelig å forklare» ut fra hvordan kampbildet så ut.

– Vi dominerte kampen, sier spanjolen, som rundet av sin pressekonferanse med å gratulere alle mødre med morsdagen, som i Storbrittania finner sted søndag.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder